Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (4.09 secunde)
Cartea, care a aparut la sugestia Oanei Popescu, mamica unei fetite cu astfel de probleme, contine peste 30 de meniuri pentru intreaga zi - mic dejun, pranz, cina, dar si o multime de retete pentru gustari, dulciuri, produse de patiserie:
Stramonium, Cina, Hyosciamus niger, Veratum Album si Tarentula hispanica. ... Cina s-a dovedit utila pentru copiii agresivi fizic, cu inclinatie pentru batai si certuri, procentul fiind foarte mare 19%.
Pentru cei interesati de istorie in anul 1988, primul Le Diner en Blanc - oficial a avut loc in Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne, initiat de François Pasquier, care si-a invitat cativa prieteni, la cina, intr-o zi din iunie.Pentru a se gasi unul pe celalalt au decis sa se imbrace toti in alb.
3) Sa gatesti in loc sa iei cina in oras. ... sa te muti intr-un apartament mai mic, sa renunti la masina pentru drumul spre birou, sa gatesti in loc sa iei cina in oras.
Calcand cu aroganta peste partenerul de guvernare Tariceanu, Basescu nu se multumeste sa isi bage nasul, ca orice sot interesat, in meniul ce i se va servi la cina si sa afle cat de bine a fost preparata mancarea preferata.
democratia este intrepretata in SUA ca si in Bucuresti, daca trei lupi si o mioara se intalnesc, atunci voteaza in mod democratic ce servesc la cina?
Oaspetii vor servi pranzul la o pensiune din Pojorata si cina la Casa Elena din Gura Humorului. A doua zi, ambasadorii au programata o intrevedere cu oficialitati si oameni de afaceri suceveni, la Palatul Administrativ, ocazie cu care prefectul Onofrei va prezenta oferta judetului, cu accent pe domeniul turismului.
Implicat in cina de taina de la Snagov, Patriciu riposteaza: „Guvernul nu este o manastire de maici” Acuzati de deturnarea premierului Tariceanu de pe pista anticipatelor, Dinu Patriciu si Peter Imre au negat categoric orice incercare de influentare a lui Tariceanu.
pregatesc o intalnire romantica, ies sa ia o cina speciala, petrec o noapte fierbinte acasa. Oricare ar fi programul vostru trebuie sa alegi un look pe masura pentru data de 14 februarie.
Angela Filote, purtator de cuvant al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, a confirmat ca joi seara a avut loc o cina a ministrilor de Externe, spunand insa ca nu a fost luata nici o decizie.
Condon i-a oferit lui Redgrave sa apara in Kinsey in timp ce aceasta juca in piesa Talking Heads Dupa ce s-au intalnit la cina, el i-a dat actritei scenariul.
Dupa o cina fastuoasa, Lucretia nu este condusa la patul nuptial, pentru ca Papa vrea ca nunta sa fie consumata peste 5 luni, poate din cauza varstei fragede a miresei, sau poate rezervandu-si posibilitatea de a anula casatoria in cazul in care isi schimba obiectivele politice.
Am scris timp de 30 de zile, de la 9 dimineata pana pe la 7 si jumatate seara, cand aveam o cina comuna cu ceilalti rezidenti veniti acolo, dupa care mai lucram vreo ora si jumatate.
Daca e de taiat din portie, taie seara ( o cina usoara pe la 6-7, max). Mirela Zivari Sunt oameni carora genul acesta de dieta le prieste.
Peloponez - Tolo La lumina unei lumanari, puteti lua o cina romantica direct pe nisip, la 1-2 metri de mare, fara riscul de a va uda la picioare, cu insula din fata luminata feeric si cu doamna Luna (daca aveti norocul sa o prindeti, noi am avut acest noroc, am prins inclusiv luna plina) oglindindu-se in apa linistita.
O discutie nevinovata cu colega de munca, o cina prelungita cu o partenera de afaceri, pot fi imboldul de care are nevoie pentru a incerca altceva.
O relatie strict profesionala a devenit o prietenie, apoi au inceput flirturile, dupa care a devenit o aventura. E ca atunci cand bei o sticla de vin la cina.
Cu multi ani in urma, cand era mult mai tanar, s-a asezat la masa de seara, asteptand sa-i fie servita cina.
Amesteca foarte bine ingredientele intr-un shaker.Consuma amestecul inainte de pranz si cina timp de o saptamana. Trebuie sa-l prepari in fiecare zi.
Pot sa mearga la cina si sa discute un proiect? Intreaba-l daca el s-ar simti confortabil daca tu ai face aceste lucruri cu un coleg barbat?
google-analytics.com