Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (5.59 secunde)
Cu inovatorul sau chip de retete, ecranul tactil si functia de preparare ghidata in cateva secunde poti pregati unt, inghetata, pate rafinat, limonada, sau in numai 15 minute o cina pentru intreaga familie.
Totul pregatit pentru o cina de poveste si o distractie pe masura! ... Un premiu constand intr-o cina exclusivista intr-o locatie secreta va fi oferit de Cramele Recas pentru cel mai cool cuplu! ... Acesta va consta deasemenea intr-o cina out of the box intr-o locatie absolut neconventionala!
- Cina: ... - Cina: ... un fruct proaspat (mar, pepene, cirese, para, zmeura etc.) - Cina: Paste din grau dur preparate al dente, cu ulei de masline si sos pesto cu busuioc.
Cina cu “Sirena Dunarii“ Miercuri seara, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu premierul italian Silvio Berlusconi la Palatul Chigi din Roma. ... Cina la Palatul Chigi din Roma, oferita de Berlusconi dupa discutiile oficiale, a fost stropita numai cu vinuri romanesti:
Primul episod este cina curtezanelor, organizata de Cesare in seara de 31 octombrie 1501. ... dupa o cina rapida, curtezanele au intrat si au dansat cu servitorii si tinerii casei, primo in vestibus suis nude;
Intamplari pe sosele • In seara zilei de 21 mai 2012, doi barbati se intorceau spre casa, in oraselul Superior, din statul Wisconsin, dupa o partida de golf si o cina. ... • Pe 25 mai 2012, seara, in Clinton, Missouri, sase martori au luat cina la un restaurant.
Suna-ma cand ai o invitatie la cina de la un extraterestru. ... Ei trimit o flota uriasa de nave spatiale, preferabil in forma de farfurii de cina, doar pentru a zbura si pentru a face agitatie printre oameni, dar altfel nu fac nimic.
Daca iei cina in tren este semn ca te confrunti cu dezamagiri si dorinte neimplinite in realitate.
"Miercuri seara este o cina informala pe probleme care privesc activitatea Guvernului.
In fiecare seara, toti spectatorii Teatrului Metropolis vor fi castigatori, premiul cel mare fiind o cina de doua persoane in valoare de 100 de lei. O seara speciala incepe cu un spectacol bun si se termina cu o cina gustoasa!
Practice si usor de purtat, ele se potrivesc perfect la cina tarzie sau o inghetata cu familia sau prietenii. ... Iti asigura o nota de glamour pentru o petrecere, cina sau o plimbare de sambata seara.
spalarea picioarelor ucenicilor, ca pilda de smerenie, Cina cea de Taina la care Mantuitorul a instituit Taina Sfintei Euharistii, rugaciunea arhiereasca si inceputul patimilor prin vinderea Domnului. Dupa ce a savarsit Cina cea de Taina, Mantuitorul le da ucenicilor o noua porunca:
spalarea picioarelor ucenicilor, ca pilda de smerenie, Cina cea de Taina la care Mantuitorul a instituit Taina Sfintei Euharistii, rugaciunea arhiereasca si inceputul patimilor prin vinderea Domnului. Dupa ce a savarsit Cina cea de Taina, Mantuitorul le da ucenicilor o noua porunca:
Pentru Ellie White fiecare zi incepe acum cu nectar de goji si iaurt cu fructe goji, iar la pranz si cina cantăreata ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. ... am avut o cina mai bogata".
Daca nu poti sa rezisti unei gustari dupa cina, alege o combinatie care sa nu-ti aduca mai mult de 100 de calorii. ... micul dejun la 7:00, gustare la 10:30, pranz la 13:00, a doua gustare la 15:30, cina la 18:30.
La acest eveniment, care va fi urmat de o cina de gala, vor participa specialisti din domeniul Aeronauticii si Aviatiei romanesti, personalitati din toate domeniile de activitate, reprezentanti ai Institutiilor oficiale etc.
Ar fi tradat-o privirea, poate tatuajul sau discutiile despre criminalii in serie, la cina. ... Ai putea pregati cina intr-o seara, iar el sa spuna, dintr-o data, "Stii ca sunt nebun?" sau "Te insel".
Ce inseamna Craciunul pentru tine Sa fie oare casa decorata cu miros de brad, nelinistea si curiozitatea cu care astepti sa desfaci darurile, colindele sau cina in familie?
In studiul clinic controlat ,dublu orb pe 43 de copii ,cu media de varsta 10 ani corespunzand criteriilor de Dyagnosis and Statistical of the American Psychiatric Association IV-de tip predominent hiperactiv -impulsiv,s-a putut face distinctie intre pacientii care au luat placebo si cei care au luat remedii homeopatice .Remediile care sau impus la prescriere au fost Stramonium,Cina,Hyosciamus niger,Veratum Album si Tarentula hispanica.
Ambele faze includ mic dejun, pranz si cina, cu portii moderate. ... la cina - somon prajit cu legume. In aceasta faza ne sunt permise:
google-analytics.com