Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (2.58 secunde)
Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PSD Ion Iliescu, a apreciat vineri ca legea lustratiei este o rusine nationala. Senatorul PSD s-a lansat in critici dure la adresa actului normativ aflat in dezbaterea Parlamentului si a precizat ca acesta este anti-constitutional, anti-democratic si ne-european.
80 dintre cele aproximativ 300 de persoane care si-au dat demisia vineri din organizatiile de sector ale PSD Bucuresti si-au exprimat ieri adeziunea pentru PC, a declarat purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Deputatii vor organiza in premiera martea viitoare o dezbatere publica in plenul Camerei Deputatilor, la cererea grupului parlamentar al PC.
Dupa ce a fost criticat de presedintele Traian Basescu, ministrul Educatiei, Mihail Hardau, nu mai este nici in gratiile premierului.
Filiala Bucuresti a Partidului Initiativa Nationala ii cere primarului general Adriean Videanu lamuriri legate de faptul ca cei doi viceprimari, Ludovic Orban si Razvan Murgeanu, folosesc in timpul serviciului autoturismele unor societati comerciale care au contracte cu municipalitatea.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat ieri publicitatii rezultatele finale ale alegerilor parlamentare si prezidentiale.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se va afla azi in judetul Bihor. Cu acest prilej, el va face o vizita la Spitalul Judetean, la ora 9:30, dupa care, la 10:45, va depune o coroana de flori la statuia generalului Traian Mosoiu.
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este asteptat sa-si petreaca sarbatorile pascale acasa, in judetul Constanta. De altfel, Politia este pregatita pentru a asigura paza sefului statului in statiunea Neptun, la vila prezidentiala de protocol.
UDMR asteapta ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, sa-si ceara scuze ori sa aduca dovezi pentru afirmatia ca UDMR este o frana in calea masurilor anticoruptie.
La prima rectificare bugetara din acest an, primaria cere consilierilor locali aprobarea unei sume de aproximativ zece miliarde de lei, pentru reparatii la cateva strazi din oras.
google-analytics.com