Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (2.55 secunde)
Deputatul Eugen Bejinariu a declarat ieri ca intentioneaza sa paraseasca Partidul Social Democrat. Bejinariu a spus ca evenimentele din ultima vreme l-au facut sa ia aceasta decizie.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
Am plecat la o lupta si am sa ma lupt cu ei pana la final“, a spus Becali, care a pus insuccesul electoral pe seama embargoului mediatic la care ar fi fost supusi el si PNG-ul.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Copresedintele Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu, a exclus, duminica seara, dupa rezultatele exit-poll-urilor, orice colaborare pentru o viitoare guvernare cu PRM si PSD.
Ludovic Orban nu este incantat de felul de a face politica al colegelor sale de partid, Elena Udrea, Raluca Turcan si Mioara Mantale.
Presedintele Traian Basescu a cerut Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa se aplece, impreuna cu reprezentantii SRI, si asupra celor 100.000 de dosare ramase secrete.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. El va ocupa functia lasata libera de Bogdan Olteanu, care a devenit presedintele Camerei Deputatilor.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace.
In ceea ce ma priveste, voi avea un dialog politic cu toti colegii mei din Parlament si cei din judetul Constanta, mai putin cu cei de la PSD Constanta - nu este si cazul lui Cristian Diaconescu.
Potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de IMAS in aceasta luna, romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. El va ocupa functia lasata libera de Bogdan Olteanu, care a devenit presedintele Camerei Deputatilor.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de IMAS in aceasta luna, romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase.
Politistii comunitari vor avea parte si in acest an de pistoale inchiriate de la Inspectoratul de Politie Judetean Dolj. Pentru fiecare din cele 100 de bucati care sunt folosite de agenti se plateste o suma de aproximativ 2,4 milioane de lei pe an.
"Nu pot sa spun ca nu ma bucur. Imi doresc insa ca cistigam macar un al doilea mandat ", anuntind chiar ca este posibil sa se obtina scorul din 2000, adica un senator si doi deputati.
google-analytics.com