Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (3.05 secunde)
Sfarsitul campaniei electorale este marcat de o neasteptata agresivitate impotriva partidului de guvernamant. Contrar asteptarilor, frumoasa opozitie adormita nu s-a trezit pe deplin, dar amici necunoscuti au intervenit in ecuatia electorala, lansand o nimicitoare lovitura contra PSD si candidatului sau prezidential Adrian Nastase:
Senatorul Ion Iliescu si Petre Roman, presedintele partidului Forta Democrata, se vor intalni astazi la sediul FDR din Bucuresti pentru lansarea discutiilor consacrate relansarii stangii romanesti.
Procurorii anticoruptie fac verificari intr-un dosar primit de la Parchetul General, care are legatura cu fapte savarsite de mai multi oameni politici, printre care si deputatul Dan Iosif.
Partidul Conservator a anuntat ieri ca deputatii sai au depus la Secretariatul General al Camerei Deputatilor declaratiile privind neapartenenta la politia politica, conform legislatiei in vigoare, modificata de Guvern.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
Liderii grupului popular din Parlamentul European avertizeaza ca aderarea Romaniei la UE ar putea fi amanata. Si asta din cauza parlamentarilor romani, care nu fac destui pasi legali in lupta impotriva coruptiei.
Ministrul olandez de Externe Bernard Bot a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa mentina presiunea asupra Romaniei si Bulgariei pana la finele lui 2006, pentru ca acestea sa intareasca lupta contra coruptiei si a crimei organizate inainte de aderarea prevazuta la 1 ianuarie 2007.
Presedintele Traian Basescu si-a exprimat intentia de a media conflictele din interiorul Aliantei PD - PNL, iar liderii liberali au reactionat prompt la afirmatiile sefului statului.
In urma cu o zi, premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut Departamentului de Lupta Antifrauda sa intareasca toate controalele privind utilizarea fondurilor comunitare in toata tara, pentru a impiedica eventuale fraude cu banii europeni.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Pe langa cei cinci deputati pe care ii va capata odata cu fuziunea prin absorbtie cu Uniunea Crestin Sociala, Partidul Popular Crestin Democrat se asteapta sa se inmulteasca cu inca un deputat, si anume cu Aurelian Pavelescu.
De ziua nationala a Ungariei, Consiliul National al Secuilor a cerut autonomia tinutului secuiesc prin intermediul unei proclamatii citite in fata oamenilor care au participat la manifestarile organizate la Odorheiu Secuiesc.
Prefectura Judetului Constanta a pus la dispozitia minoritatilor un post de functionar public. Postul va fi ocupat, in urma sustinerii unui concurs, de un reprezentant al Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba.
"Asta ma intereseaza”, a mai spus Iliescu. Intrebat daca miercuri seara nu a fost vorba despre "mita electorala”, Ion Iliescu a raspuns:
In cursul zilei de vineri, Partidul Romania Mare a depus la Senat o motiune simpla prin care cere Guvernului sa ia masuri pentru stoparea scaderii nivelului de trai.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
google-analytics.com