Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (2.84 secunde)
Conducerea Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor a aprobat ieri cererea fostului vicepresedinte al Camerei Corneliu Ciontu de a fi repartizat la Comisia pentru Sanatate si Familie.
Liderul deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent (BP) ca incearca, cumva, sa imparta responsabilitatile pentru conducerea sedintelor, stabilind conducerea, prin rotatie, de catre vicepresedintii Camerei.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Prima parte a sedintei de plen de ieri a fost foarte productiva pentru senatori. Parlamentarii au lucrat pe Regulamentul Camerei Superioare, reusind sa voteze sapte amendamente, pana la articolul 22.
Fiecare ministru PD trebuie sa prezinte conducerii partidului, pana saptamana viitoare, obiectivele pentru 2006, in concordanta cu programul de guvernare pana in 2008, a declarat ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. o serie de acuzatii privind presiunile carora sunt supusi primarii social-democrati pentru a trece la PNL si PD.
Doi consilieri municipali din Targu Jiu, Aurel Popescu si Marian Popescu, alesi pe listele PNL Gorj, s-au inscris in PSD.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicai, membru in Comisia juridica, a apreciat ieri ca sansele de schimbare a presedintelui Senatului sunt mici, in timp ce la Camera Deputatilor „ramane de vazut“.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a adresat ieri o plangere penala procurorului Romaniei Ilie Botos, prin care solicita pedepsirea membrilor Guvernului.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a inaintat ieri o plangere Biroului Permanent al Senatului in legatura cu incalcarea regulamentului in desfasurarea sedintei de luni seara a Senatului, cand lucrarile ar fi avut loc fara asigurarea cvorumului necesar.
google-analytics.com