Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (2.62 secunde)
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie.
Vicepremierul Markó Béla, presedinte al UDMR, are legitimatie de maghiar. El a recunoscut acest lucru luni la Arad, unde a participat la inaugurarea oficiala a Parcului Reconcilierii.
Biroul Permanent National (BPN) al PD a reconfirmat ieri in unanimitate sustinerea pentru nominalizarea lui Radu Berceanu la presedintia Senatului, a declarat la finalul sedintei liderul PD Emil Boc.
çn jurul candidatilor cu sansele cele mai mari se invart si au inceput sa bazaie tot felul de negociatori. Raspunsul meu este: a€žMultumesc, nu ma intereseazaa€œ, a mai afirmat Basescu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a lui 2005 luni, 5 septembrie, la ora 14.00.
Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe (SIE) a analizat in perioada 29-31 august propunerile de rectificare a bugetului acestei institutii pentru 2005.
Cu alte cuvinte, raspunsurile mele, indiferent de cat de incomode sunt intrebarile dumneavoastra, vor reflecta in intregime adevarul in ceea ce ma priveste.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Traian Basescu a declansat o adevarata furtuna pe tema homosexualitatii. El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
Alianta D.A. va decide saptamana viitoare asupra introducerii in pachetul de legi privind administratia publica locala a unei prevederi care sa instituie votul nominal in sedintele consiliilor locale, a declarat secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Senatorul Marius Marinescu a anuntat in discursul sau tinut la deschiderea sesiunii parlamentare ca va propune ca parlamentarii sa nu mai faca parte din consilii de administratii.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Cineva care s-a obisnuit cu un anumit mod de lucru, daca intelegeti la ce ma refer, se va da in continuare la astfel de practici ", mai spune Johannis despre corectitudine in varianta nemteasca.
google-analytics.com