Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (8.60 secunde)
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca este un pic amuzant faptul ca Theodor Stolojan este pe post de „eterna solutie de avarie“ pentru PNL.
Guvernul nu se va mai confrunta cu nici o motiune de cenzura in urma declaratiei politice facute in Parlament de premierul Calin Popescu-Tariceanu.
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Presedintele Traian Basescu si-a donat salariul pe o luna persoanelor afectate de inundatiile din ultimele saptamani din estul tarii, la fel cum a facut si in cu cateva luni pentru sinistratii din Banat.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, se afla de ieri in Statele Unite ale Americii, unde va avea o serie de convorbiri cu conducerea Partidului Democrat din SUA si cu lideri ai Institutului National Democrat.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto), a declarat ieri ca nu are de gand sa demisioneze si ca nu are semnale ca si alti ministri vor sa-si dea demisia, luand exemplul fostului ministru al Culturii si Cultelor, Mona Musca.
„Decizia s-a luat din pacate in afara structurilor partidului si a fost data Aliantei ca o pastila si eu stiu, repet, ca din nou nu va exista nici o nota a SRI, dar lumea e mica si eu ma invart in aceasta lume.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Liderul PD Bacau, deputatul Liviu Miroseanu, a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea situatiei explozive cu care se confrunta clasa politica romaneasca este organizarea de alegeri anticipate cel mai tarziu in luna decembrie a acestui an.
google-analytics.com