Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (5.78 secunde)
Vicepresedintele PNL Mona Musca sustine ca exista mai multe variante in ceea ce priveste fuziunea PNL cu PD.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri parlamentarilor o scrisoare deschisa prin care face apel la senatori si la deputati sa sustina legile privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Senatorul PSD George Cristian Maior a fost ales ieri de catre colegii de grup parlamentar presedinte al Comisiei de aparare din Camera Superioara a Legislativului.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Pe mine nu ma mai emotioneaza. Vorba aceea: 'cainii latra, caravana trece', asa ca sa ne vedem noi de treaba“, a mai spus seful statului.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Deputat PNL Ovidiu Silaghi sustine ca PSD este obsedat de presiunile pe care le-ar face liberalii asupra alesilor locali social-democrati pentru a se inrola in partidul lui Tariceanu.
Motiunea de cenzura depusa de PSD cu ocazia angajarii raspunderii Guvernului va fi prezentata luni in plenul Camerelor reunite, iar dezbaterea si exprimarea votului secret cu bile va avea loc in sedinta de miercuri a Parlamentului, a anuntat secretarul Camerei, liberalul Titu Gheorghiof (foto).
Comisia pentru cultura a Camerei a avizat favorabil ieri, cu unanimitate de voturi, initiativa legislativa pentru modificarea Legii de organizare si functionare a SRR si SRTv, depusa de chestorul Hunor Kelemen (UDMR).
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Tudor Romanescu, membru PSD, a fost ales primar al comunei Galbinasi, judetul Calarasi, cu 791 de voturi.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei, Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca a fost aprobata numirea fostului ambasador in Austria, Traian Chebeleu, in functia de director general al Directiei Generale pentru relatii externe si protocol al Camerei.
Liderii Partidului Socialistilor Europeni s-au declarat surprinsi de decizia noului presedinte al Partidului Democrat, Emil Boc, de a retrage adeziunea la PSE si de a trece la PPE, a declarat ieri Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD.
google-analytics.com