Cautare

425 de rezultate pentru "christian badea" (3.24 secunde)
Gura targului spune ca la Primaria Generala a Capitalei ar candida si Christian Ciocan. Asemeni politicienilor, Christian Ciocan a preferat sa se retraga din spatiul public pentru a candida, se pare, la Primaria Generala a Capitalei. ... Contactat telefonic, Christian Ciocan a ras usor si nu a infirmat zvonul.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Christian Ciocan este membru cu drepturi depline al ASOCIATIEI EUROPENE A DIRECTORILOR DE COMUNICARE (EACD) de la inceputul anului 2010 si va participa in perioada 30 iunie - 1 iulie la Summitul European al Directorilor de Comunicare de la Bruxelles, fiind totodata, invitat personal de catre Presedintele EACD - Dr.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Conducerea Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane a precizat ca seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii este in continuare Christian Ciocan, potrivit unui comunicat de presa.
Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Mircea Badea vrea dizolvarea Parlamentului si alte alegeri Realizatorul TV, Mircea Badea, spera ca presedintele Traian Basescu sa dizolve Parlamentul.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta. ... Badea a schimbat in timpul spectacolului mai multe tinute.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
De ce s-a imbracat Mircea Badea in armura. ... Realizatorul de emisiuni Mircea Badea apare de astazi la tv intr-o noua ipostaza. ... "A fost o experienta infioratoare", povesteste Badea despre experienta filmarilor in armura grea de cateva zeci de kilograme.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu.
Replica lui Badea Puteti citi in continuare acest articol: Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. ... Replica lui Mircea Badea - Vai, ce amuzaaant.
Care a fost concluzia lui Mircea Badea UPDATE 17:45 Mircea Badea: ... UPDATE 17:30 Mircea Badea:
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. ... Christian Ciocan a declarat ca doreste sa doteze Serviciul Informare si Relatii Publice pe care il conduce, cu cate un laptop, similar pentru fiecare dintre subalternii sai.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. ... Christian" Comisarul isi exprima astfel admiratia pentru adevaratele valori ale Romaniei.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Cand acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei, prin cap iti trec mai multe variante. ... Christian Ciocan a postat un mesaj pe Facebook, multumindu-i lui Marius Tuca pentru articol:
google-analytics.com