Cautare

74 de rezultate pentru "chris" (3.40 secunde)
„Este adevarat ca exista discutii cu Guvernul roman (pentru preluarea DWAR - n.r.) pentru ca noi consideram ca Romania este o piata buna pentru afaceri“, a declarat intr-o conferinta de presa directorul executiv al diviziei GM pentru Europa Centrala si de Est, Chris Lacey.
Noua tehnologie este destinata atat folosirii pentru birouri, cat si acasa", a declarat Chris Cloran, vicepresedinte AMD Mobile Division. Potrivit sursei citate, tehnologia mobila AMD Turion 64 X2 se bazeaza pe arhitectura Direct Connect, regasita si in procesoarele AMD Opteron si AMD Athlon 64 X2.
Consideram ca aceasta este o oportunitate foarte mare pentru imbinarea tehnologiei cu nevoile unei comunitati, consumatorii putand sa descopere impreuna muzica si divertismentul", a declarat Chris Stephenson, director general de marketing in cadrul Microsoft.
In plus, creditul acumulat din apelurile primite poate acoperi costul apelurilor efectuate", a declarat, miercuri directorul general al Telemobil, Chris Bataillard.
"Demararea productiei efective la noua fabrica a Cooper Standard este programata pentru luna mai a anului urmator", a declarat, pentru Ziarul Financiar, Chris Andrews, directorul de comunicare al Cooper Standard.
Toate cele 3 spoturi sunt rezultatul colaborarii non-traditionale dintre Alex Bogusky, echipa de creatie de la Pale Dot Voyage, condusa de David Littlejohn, directorul de creatie si Chris Kyriakos de la Octopus of Mind.
Pentru Zambia au marcat Chris Katongo, Mayuka, Chansa, Felix Katongo, Mweene, Sinkala, Chisamba si Sunzu si a ratat Kalaba. De partea cealalta, ivorienii au punctat prin Tiote, Wifried, Bamba, Max Gradel, Drogba, Tiene, Yakona, pe lista ratarilor trecandu-si numele Kolo Toure si Gervinho.
Virginia Ruzici de doua ori, in 1978, cand a castigat turneul de la Roland Garros, si in 1980, cand a pierdut finala aceleiasi competitii, in fata americancei Chris Evert si Florenta Mihai, finalista in 1977 tot la Roland Garros, meci pierdut la Mima Jausovec (Iugoslavia).
In aceste conditii, obtinerea unor economii operationale de 750 de milioane de dolari a fost o realizare de exceptie", a declarat Chris Liddell, directorul financiar al Microsoft.
Acestora le urmeaza Kim Kardashian, Megan Fox, Justin Bieber, Selena Gomez si Chris Brown. Daca in Romania utilizatorii sunt mai atrasi de escrocheria ’’Vezi cine ti-a vazut profilul’’, in Franta oamenii se lasa pacaliti sa isi "schimbe" culoarea paginii de Facebook.
"E facut pentru amuzament si pentru a ilustra care este starea actuala a Facebook-ului", spune Chris Baker, tanarul in varsta de 30 de ani care a creat site-ul Hate With Friends.
Din aceasta discutie, care avea loc in 2005 intre Mark Zuckerberg si colegul lui, Chris Hughes, se nastea optiunea "intr-o relatie complicata", ca sa raspunda unei "situatii amoroase" incerte.
In anul 2006, hackerul Chris Putnam a spart reteaua si a schimbat mii de profiluri Facebook astfel incat sa arate ca profilurile MySpace.
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Alaturi de Pusa Hack au fost Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si Chris Simion, regizor, poet si scriitoare, care a scris special pentru acest eveniment o nuvela superba - "Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique".
Chris McKay, astrobiolog la centrul de cercetareAmes, care apartine NASA, observa ca totul depinde de mai multi factori. Unul ar fi acela daca vom descoperi doar viata extraterestra sau si inteligenta extraterestra.
Fatu mai are un autorurism Jaguar, cumparat in 2008, si un apartament pe care il detine impreuna cu sotia sa, regizoarea Chris Simion.
Neavand piese de 'renume national', am ajuns la titlul prezent, dat fifty-fifty de mine si Chris Tanasescu (Margento). Am reinregistrat, reorchestrat si rebotezat 11 cantece din cele publicate pe primele trei CD-uri CRI GRI.
Printre piesele de mare success ale acesteia se numara ,,48 Crash”, ,,Too Big”, ,,Devil Gate Drive”, ,,Daytona Demon”, ,,The Wild One”, ,,She's in Love With You”, ,,Mama's Boy”, ,,If you Can't Give Me Love”, ,,Rock Hard” si ,,Stumblin In” - piesa realizata in duet cu Chris Norman si care a ocupat un loc in topurile SUA in anul 1979.
La treizeci de ani de la momentul cand filmul original al seriei a luat pe sus salile de cinematograf din toata lumea, regizorul Paul Feig isi prezinta viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, in compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului â€" Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones si Chris Hemsworth.
google-analytics.com