Cautare

77 de rezultate pentru "chirita" (3.40 secunde)
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Cunoscuta in Craiova sub numele de Cin Company, societatea a intrat practic sub aripa lui Dilgoci in ianuarie 2002, cind asociatul unic al firmei, Ion Chirita, i-a cesionat lui SC CD Group Industries 80% din capitalul social.
In cursul intilnirii, presedintele Traian Basescu a primit din partea lui Georges Chirita, om de afaceri de origine romana, ultimul model de stick de memorie USB produs sub marca CHIRITA PARIS.
Sarbatoarea prilejuita de Zilele orasului Harsova l-a avut ca oaspete de onoare pe premierul Calin Popescu Tariceanu, care si-a petrecut sambata in compania primarului liberal Ionel Chirita si a liderilor PNL Constanta.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
Deputatul PSD Dumitru Chirita, membru al Comisiei Udrea, a propus, miercuri, sesizarea Biroului Permanent si a Comisiei juridice in privinta presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase pe motiv ca aceasta incercat sa intimideze comisia.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita. ... Potrivit candidatului PDL pentru Primaria Harsova, Tudorel Nadrag, secretarul executiv al organizatiei a fost bruscat sambata pentru simplul fapt ca ii face opozitie actualului primar, Ionel Chirita.
Datorii de miliarde de lei si facturi neachitate catre firme apartinand unor liberali - asta a lasat in urma fostul primar PNL al orasului Harsova, Ionel Chirita, cel putin asa acuza actualul edil, democrat-liberalul (sau pesedistul?) Tudor Nadrag.
In luna august a acestui an primarul, Ionel Chirita, anunta construirea unui arheodrom in localitate, acesta urmand sa se intinda pe aproximativ 10 - 15 hectare.
Primarul Harsovei, Ionel Chirita, sustine ca prin asumarea unei cariere in administratie si-a asumat si "pierderea baneasca”, dar nu pana intr-atat incat sa nu-si primeasca toate drepturile banesti asemeni oricarui salariat, cum ar fi sporul de vechime.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Ionel Chirita, primarul liberal al orasului Harsova, s-a aratat ieri contrariat de refuzul nejusitificat al Consiliului Judetean de a acorda sumele de echilibru pe care le datoreaza, de patru luni, localitatii pe care o reprezinta, dar si locuitorilor din Castelu si Sacele.
Pana in prezent, Guvernul liberal a fost darnic si atent cu nevoile harsovenilor, asta si pentru ca fostul edil, Ionel Chirita, este liberal. ... Chirita:
Deputatul PSD, Dumitru Chirita, a anuntat astazi ca se solicita de la ANRMAP scrisoarea prin care a facut o derogare pentru ca Ministerul Turismului sa poata achizitiona cele 9 Dacia Logan, desi pretul depasea suma prevazuta in bugetul Ministerului Turismului.
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
Primarul Chirita, la fel de insistent si pe podul de la Giurgeni In timp ce ministrul explica, la randul sau, ca este nevoie de camere de supraveghere, iar directorul Jean-Paul Tucan introducea audienta in "tainele" POS-urilor care ar urma sa fie introduse la statia de taxare Giurgeni, si-a facut aparitia, vijelios, si primarul Harsovei, liberalul Ionel Chirita.
Secretarul general al Ligii Alesilor Locali ai PNL, Iulian Chirita, a declarat ieri ca nu se pune problema schimbarii lui Ludovic Orban din functia de presedinte al Ligii, desi acesta si-a pierdut calitatea de ales local prin numirea la conducerea Ministerului Transporturilor.
Primarul orasului Harsova, Ionel Chirita, a reusit sa obtina aprobarea construirii a inca 64 de unitati locative pentru cetatenii care l-au ales. Ieri, 16 aprilie a.c., Chirita a sustinut la Ministerul Dezvoltarii si Locuintei proiectul sau, obtinand OK-ul pentru ridicarea a patru blocuri in regim ANL.
Fostul primar al orasului Harsova, Ionel Chirita, a ajuns in urma cu doua nopti in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta, dupa ce suferit un infarct miocardic grav.
Executorul a trimis adrese catre toate bancile la care societatea are conturi deschise, cerand blocarea lor", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Liviu Chirita, liderul de sindicat.
google-analytics.com