Cautare

5012 de rezultate pentru "charles laurgiu craiovalista scoli postliceale sanitare acreditate craiova" (4.14 secunde)
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente.
- In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare: ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Proiectul de Hotarare de Guvern privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii.
Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
Investitorii privati din domeniu vor construi 34 de spitale, clinici si cabinete noi si vor moderniza sau extinde noua unitati sanitare deja existente. ... De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov - trei.
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Carentele grave ale sistemului medical au facut ca Romania sa piarda din 2007 pana azi 28.000 de doctori si 17.000 de cadre medii sanitare.
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale. ... In 1926 a permis predarea unor ore de limba romana in scolile albaneze, dar a conditionat deschiderea unor scoli romanesti de cererea comunitatilor aromane.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. ... "Inseamna foarte mult la nivel de judet, mai ales ca granturile se vor acorda catre 500 de scoli.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Astazi exista un numar de 10 scoli care organizeaza lunar ateliere creative Dremel. ... Prin acest club ne dorim sa impartasim din experienta noastra si sa introducem atelierele Dremel in cat mai multe scoli din tara.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
Educatie - era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii de la varsta de 4 ani.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. ... Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
Subiectul predarii orelor de religie in scoli, mai exact al acceptului pe care parintii ar trebui sa-l dea pentru ca cei mici sa participe la aceste ore, e un foarte bun exemplu de discutie care a luat-o razna inainte de a incepe.
google-analytics.com