Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (3.55 secunde)
Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. "Cele mai cautate ceasuri sunt cele cronografe: ... De exemplu, Tissot, Fossil, Festina. Oamenii apreciaza ceasurile de marca buna!
Alesii municipali au aprobat, in cadrul sedintei de joi, documentatiile tehnico-economice ale unui numar de 51 de investitii care urmeaza sa fie facute sau demarate in cursul acestui an.
"Acum, am la reparat ceasuri nemtesti Johans, Europa, Doxa, Hublot si Atlantic (de mana).
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). ... Junghanss si Ankar, dar si ceasuri de mana precum:
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Actualitatea de Calarasi informeaza: 12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
I Part 1.Frumos Bade trandafirul folclor stilizat 2.Jesu, Meine Liebe Freude de J. ... Folclor stilizat 4.Ave Maria de J. ... Gounod 5.Danse de la foret folclor stilizat II- Part 1.Panis Angelicus de Cesar Franck 2.Mandră
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Colectionarul Florin Georgescu a venit la targul de la MTR cu ceasuri, lonioane, ceasuri de la inceputul secolului XX, un ac de palarie, un ceas de mana Jacques Lehmans, ceasuri din secolul XIX, pafta, care costa 100 Ron, un mojar de bronz, si este reprezentativa pentru 1920, obiecte de bronz, obiecte de alama, un ceas rusesc la 250 Ron.
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. 148 a oprit o masina din care au coborat social-democratii de la organizatia de tineret.
Aici l-am intalnit pe Catalin Ion Vardianu, care de 23 de ani este ceasornicar. "De cinci ani lucrez la S.C. ... Pe vremuri, am lucrat la o ceasornicarie de pe Calea Victoriei, langa Politia Capitalei. De multe ori, in cariera mea am reparat ceasuri pentru vedete!
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el! "In ultima vreme, am primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el! "Am reparat multe ceasuri valoroase in ultima perioada:
Acesta este incrustat cu diamante negre si este al doilea model in lume, fiind realizat in editie limitata Ramona Badescu a devenit recent imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Tom Cruise!
Delegatiile tarilor participante la Festivalul International de Folclor au fost primite la sediul CJ de conducerea acestei institutii. Intreg orasul a rasunat, timp de citeva zile, de muzica ce s-a auzit de pe esplanada Casei de Cultura, de la Festivalul International de Folclor.
Este un grup de aproximativ 100 de persoane, care se intreaba de ce nu sunt ele in fata, in locul dirijorului". ... Prima oara, o faceam in articolul "Cvartetul de coarde", publicat pe 19 iunie 2006. ... Cvartetul de coarde este alcatuit din 2 viori, o viola si un contrabas (violoncel).
google-analytics.com