Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (2.82 secunde)
Ce tangu­ire, ce plangere in ceasul de acum! ... Se mentioneaza despre moartea Sfantului Tihon (secolul a VII-lea) ca, la slujba de inmormantare, "la ceasul inaintat am dat navala, ca toti sa ne inchinam cu dorinta mare si sa-i dam cu gura sarutarea cea din urma".
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
Ceasul sau de mana indica faptul ca fusese oprit pentru o perioada considerabila de timp. Armele soldatului, ca si ceasul, s-au dovedit a fi usor magnetizate.
Cercetatorii au descoperit o metoda de alungire a telomerilor, reusind practic sa dea inapoi ceasul biologic si sa intinereasca cromozomii si, astfel, si organismul care ii contine.
De ce a trebuit sa sune ceasul? ... Somn usor si frumos (dar sa nu uitati ca ceasul va suna dimineata si va veti trezi la realitate).
Este ceasul iubirii de semeni, al linistii si bucuriei. Este ceasul in care durerile sunt sortite uitarii si lumina Nasterii Mantuitorului se aprinde in fiecare casa.
In caz contrar, in 26 noiembrie, "ceasul ticaie pentru milioane de romani", a spus ea, facand referire la riscul de intarzire a platii pensiilor.
Oamenii politici, pentru care lipsa de sinceritate este aproape subinteleasa, se dau de ceasul mortii atunci cand declara ca tot ceea ce fac este spre binele poporului si "al tarisoarei noastre dragi", desi se vede de la o posta ca multe dintre deciziile pe care le iau sunt menite doar pentru a le conserva niste privilegii, din care sa-si poata rotunji conturile.
Pentru ca nu are nimic de spus, Max tipa, acuza, se da de ceasul mortii ca… nici el nu stie ce!
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
Nu se stie insa daca proverbul poate fi aplicat si in acest caz, cand mai curand se poate spune ca urmasilor lui Maniu, Mihalache si Coposu le-a batut de mult ceasul, chiar daca ei nu au vrut sa auda.
Ungheanu sa vina si sa rezolve problema cu ceasul deoarece eu, acum, stau din timpul meu si orice timp suplimentar trebuie remunerat.
Vor face totul, se vor da de ceasul mortii, vor risca puscaria, ca sa castige Basescu. Nu vor reusi. Asa sa ne ajute Dumnezeu!", conchide Roxana Iordache.
"Ceasul din Piata Universitatii arata ca au mai ramas 341 de zile pana la 1 ianuarie 2007. Aceasta este data la care atat Romania, cat si Uniunea Europeana s-au angajat sa fie gata pentru aderarea tarii dumneavoastra.
Decizia Rodicai Stanoiu de a incerca sa ma indeparteze din Comisia pentru combaterea coruptiei dovedeste inca o data disperarea unui partid ajuns la ceasul judecatii.
Si respectivul, in loc sa se concentreze pe ce are el de facut acasa (pe flori, pe mancare, pe spectacole, sau ce are) se da de ceasul mortii, cum sa isi scoata la lumina marfa in fata lumii;
Noiembrie, pictat pe mii si mii de panze isi vinde azi magia-n cartier In parc miroase a vin si frunze Amurgul licare in ceasul efemer.
Ceasul rau si "inteligenta" blonda a Noricai si nepoatei sale i-au ruinat cariera celei dintai. Femeia nu a mai venit la Senat pentru a nu fi nevoita sa dea explicatii, iar nepoata ei a plecat urgent din tara, din acelasi motiv.
Nu stia cat e ceasul, dar focul se stinsese demult, semn ca trecusera cateva ore de cand iesise. Pe atunci nu fuma, nu punea gura pe bautura, iar de droguri nici nu se auzise.
Deci, mergand trimisii la Ioppi, s-a suit Petru in casa de sus, ca sa se roage in ceasul al saselea din zi si fiind foarte flamand, a avut o vedenie care il indemna sa nu se ingretoseze a merge la acel barbat de alt neam din cei netaiati imprejur, pentru ca nu se amestecau evreii cu alte neamuri, ci se ingretosau de dansii.
google-analytics.com