Cautare

1097 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vartianu" (2.91 secunde)
„Clientii sunt atrasi de ambient, amplasament si serviciile oferite“, a declarat Catalin Cremeneanu, unul dintre cei doi administratori ai localului, care a recunoscut ca un alt element care i-a ajutat sa evolueze într-un timp atât de scurt a fost si faptul ca au lansat aceasta afacere vara.
„Clientii sunt atrasi de ambient, amplasament si serviciile oferite“, a declarat Catalin Cremeneanu, unul dintre cei doi administratori ai localului, care a recunoscut ca un alt element care i-a ajutat sa evolueze într-un timp atât de scurt a fost si faptul ca au lansat aceasta afacere vara.
, Catalin Ivan. ... 000, a precizat Catalin Ivan, directorul general al Megaconstruct.
, Catalin Ivan. ... 000, a precizat Catalin Ivan, directorul general al Megaconstruct.
Catalin Adam, din Craiova, ne-a sesizat la redactie ca este suspect modul in care zeci de firme au putut depune aplicatia on line in cateva secunde de la lansarea sesiunii de proiecte sau chiar in prima secunda, desi sunt niste pasi obligatorii de urmat.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental.
• UPDATE (22.50) Pe RTV (controlata de Ghita) este transmisa, din unul din studiourile Realitatii TV, o emisiune despre Regele Mihai, moderata de Catalin Striblea si Corina Dragostescu.
Gazde vor fi fratii Adrian si Catalin Paduraru - cei care, astfel, extind proiectul lor media inceput la TVR 2 in acest an de a aduce cultura si civilizatia vinului mai aproape de telespectatori.
Supermodels by Catalin Botezatu” este cea mai costisitoare productie a Kanal D? ... - Supermodels by Catalin Botezatu” nu este cea mai costisitoare productie a noastra, insa este mai scumpa decat multe dintre programele pe care le realizam in prezent.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... Catalin asteapta cu nerabdare inceputul sezonului.
Catalin Vulc.
Laurentiu Popescu - Cosmin Ciocoteala, Marius Isdruga, Marius Samareanu, Samuel Luica, Denis Fugaru, Gabriel Armaselu, Claudiu Taras, Catalin Grosu, Catalin Rusti, Florin Matusca, Mihai Burdun, Eusebiu Firu, Nicusor Dragu, Jeane Chivu, Sorin Ceausu, Alex Popescu, Mihai Firan, Radu Moraru, Alex Obeanu, Catalin Vieru, Alex Draghici.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Un articol interesant publicat pe Facebook, de un tanar fotograf, Catalin Cojo, din Calarasi: ... Catalin Cojo este un tanar care, in ciuda varstei de 19 ani, este matur si are ca pasiuni fotografia si scrisul, spre deosebire de alti tineri de varsta lui, care-si pierd vremea prin cluburi.
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
18.00 Catalin Milea Hammond Trip - Awakening Curtea Veche (str.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week. ... A defilat pe scena ca model in prima colectie Catalin Botezatu pentru copii, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.
Radu Catalin a postat pe Facebook un text in care explica de ce si mai ales cine este in spatele Maidanului adus in Romania, in anul Centenarului marii Uniri. Iata textul lui Radu Catalin:
google-analytics.com