Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (2.54 secunde)
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi.
Ceasul de betie Dupa ani de zile in care mi-am trait viata contra-cronometru, intotdeauna sub presiunea timpului, haituit de secunde, minute si ore, incet-incet m-am transformat intr-un ceas.
Sedinta Senatului a fost intrerupta luni, din cauza declansarii accidentale a alarmei din sala de plen a acestei Camere si a fost reluata, dupa aproximativ 20 de minute.
Un semnal de alarma. ... Miron Damian ) Un semnal de alarma poate fi combatut in doua moduri. Primul este atacul frontal, discreditarea mesagerului sau respingerea motivelor de alarma. Celalalt mod este concurenta, acoperirea alarmei cu alta, in aparenta și mai alarmanta.
Desi legea obliga societatile comerciale sa-si asigure paza obiectivelor, a bunurilor si a valorilor, multi agenti economici din Craiova nu au bani suficienti pentru a instala sisteme de protectie impotriva efractiei.
Faptul ca observarea unei particule ii modifica acesteia comportamentul asa cum arata exemplul mentionat anterior este dovada ca realitatea nu exista pur si simplu, ci este un proces care necesita constienta oamenilor. De aceea, mintea transcede spatiul si timpul, pentru ca acestea nu pot exista singure, fara constienta noastra.
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
Restantele la credite sunt o bomba cu ceas care ameninta economia nationala Senatorul Dan Voiculescu avertizeaza, intr-un text postat astazi pe blogul personal, ca restantele la creditele contractate de la banci au ajuns la 5 miliarde de euro si reprezinta "o bomba cu ceas pentru populatie, economia nationala si sistemul bancar".
Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani. Am venit la targul de Craciun de la MTR cu obiecte vechi din argint, cu o colectie bogata de bricege si ceasuri vechi, de mana si de buzunar.
Tuberculoza - o bomba cu ceas si forme rezistente la medicamente (Autoare:
Atunci se va termina si promotia in urma caruia un cititor botosanean va fi mai bogat cu o suta de milioane de lei vechi, iar alti zece botosaneni vor schimba televizoarele cu altele noi.
Citeam ca presa britanica a publicat un articol pe care, recunosc, nu am fost curioasa sa-l citesc integral, despre faptul ca Germania avertizeaza ca ar putea bloca aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Hotii au luat un laptop si un televizor cu cristale in valoare de 1.000 de euro. Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac.
SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI... ... In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare. Poate si realismul acestor vorbe pogorate dinspre Mircesti.
Cel mai subtire ceas din lume are o baterie care tine 15 ani CST-01 este cel mai subtire ceas din lume, cel mai subtire si cu o autonomie greu de egalat, bateriaThinergy Micro-Energy asigurand 15 ANI de functionare.
Noul ceas inteligent Nissan conecteaza soferul la masina Nissan a facut primul pas in domeniul gadgeturilor-accesorii cu Nismo Watch, un ceas inteligent creat special pentru soferii noilor Nissan Nismo. Gadgetul utilizeaza o aplicatie speciala de smartphone pentru a face legatura prin Bluetooth intre sofer si autoturismul de performanta.
google-analytics.com