Cautare

54176 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.98 secunde)
Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspandeasca cat mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cat mai multe femei.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Cu cine te casatoresti in functie de zodie? ... Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final.
Cuplurile longevive vor primi intre 1.000 si 3.000 de lei Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) va discuta in urmatoarea sedinta un proiect potrivit caruia municipalitatea sa acorde sume cuprinse intre 1.000 si 3.000 de lei cuplurilor care implinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de casatorie.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Despre lege si pe care il puteti citi in continuare. ... Este vorba despre casatorie, actul formal prin care se intemeiaza o familie. ... Despre LEGE Toti astia de aici care cititi acuma aceste randuri sunteti nascuti din pantec de femeie, in urma impreunarii unei femei cu un barbat.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
Cumparam valuta mai scumpa de la unitatile bancare decât de la casele de schimb. ... Avantajul consta în faptul ca tranzactiile cu bancile sunt mai sigure.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
In acest episod puteti citi in continuare partea a doua a textului lui Osho intitulat: ... Luna de miere dupa casatorie este foarte periculoasa. ... Numai ca atunci nu mai ai scapare, e prea tarziu sa desfaci ce-ai facut.
"In 1941, ma alaturasem Clubului Autorilor din Brooklyn. ... A fost incantat de o povestire de-a mea si a sugerat sa iesim impreuna in oras cu prietenele noastre.
O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. ... Se aflau in zona Trocadero, acolo unde mii de turisti se straduiesc zilnic sa surprinda cel mai bun cadru cu turnul parizian.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate.
Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie. Dar sa fie ceruta in casatorie de Catalin, nu de altcineva! Asa ca asistenta si-a pus iubitul in tema, iar lui nu ii ramane decat sa se conformeze.
In aceasta perioada este datata corespondenta secreta cu Vincenzo Giordano, confidentul si probabil majordomul sau. ... mai tarziu subiectul scrisorilor se schimba, devine mai misterios, cu sugestii despre intrigile Vaticanului.
Reprezentantii ABN Amro Constanta au dat dovada de o nesimtire greu de digerat pana si pentru o tara precum Romania, in care se stie ca ajungi sa le vezi pe toate.
Cererile sunt preluate in opt puncte de lucru amenajate in Oradea. ... Vor beneficia de ajutorul pentru incalzire, acordat o singura data la inceputul sezonului rece, cei ale caror venituri sunt mai mici de 615 lei pe membru de familie.
google-analytics.com