Cautare

54176 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.90 secunde)
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Noutatea consta in faptul ca ajutorul nu se va mai acorda sub forma de bonuri valorice, ca in anii trecuti.
Problema nu e deloc simpla, preturile produselor alimentare sau a celor energetice pot fluctua (ganditi-va la evolutia petrolului in 2007-2008 cat si a celorlalte marfuri-crestere la stele si cadere apoi la subsol) in vreme ce salariile si pensiile odata majorate nu mai pot fi diminuate fara convulsii sociale majore.
Avocatii Asociatiei Crestin Catolic-Ortodoxe au solicitat pamantul in discutie, folosindu-se de un document anulat de Judecatoria Craiova din luna ianuarie 2006.
Dintre cele peste 600.000 de societati inregistrate in Romania, doar 12.000 isi achita datoriile.
Daca inainte de 1989 populatia manca fortata salamul ce continea, pe langa carne, si soia, in perioada Postului Mare, craiovenii consuma de bunavoie produsele din soia. ... Cea mai mare cerere e pentru snitelele de soia, halva, soia granule si pateuri.
Potrivit Ordinului 331 din 23 mai al ministrului agriculturii precizeaza ca producatorii agricoli sau crescatorii de animale, persoane fizice sau juridice, constituiti sub forma de asociatii familiale, daca obtin un atestat in acest sens din partea Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, vor beneficia anul acesta sprijin direct acordat producatorilor agricoli din sectorul vegetal, reglementat prin intermediul Ordonantei de Urgenta 20/2006.
Taxele au fost majorate prin hotarare aprobata de Guvern in luna august si publicata joi seara in Monitorul Oficial.
Franklin Templeton Investment Management Limited, companie de management al investitiilor si administrator unic al Fondului Proprietatea ("Fondul"), anunta ca va vota impotriva propunerii Guvernului Romaniei de restructurare a companiilor detinute de stat in sectorul energetic.
GEORGE CUSNARENCU) Au trecut peste o suta de ani de la tragedia Titanicului, o intamplare nefericita care a dus la scufundarea unui vas considerat "nescufundabil" si la pierderea a mai bine de 1.500 de vieti.
Liderul Grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, considera ca Traian Basescu (foto) l-a folosit pe Theodor Stolojan pentru a rupe Partidul National Liberal Conform Deutsche Welle, Graham Watson a declarat ca, daca Partidul Liberal-Democrat, initiat de Theodor Stolojan ar face o cerere oficiala de afiliere la ALDE (grupul liberal-democratilor europeni), grupul va supune la vot o astfel de cerere.
Reprezentantii conservatorilor au facut ieri public faptul ca au trimis Consiliului National de Coordonare al Coalitiei o scri-soare in care isi formuleaza cererile fata de partenerii de guvernare.
"Am depus o cerere la Comisia juridica si cea de imunitati prin care cer sanctionarea presedintelui pentru ca nu e normal sa incalce regulamentul. ... 4 al Regulamentului, potrivit caruia orice grup parlamentar are reprezentant in Comisia de Regulament.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "ADINA VALEAN, CEL MAI TARE PARLAMENTAR EUROPEAN. TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. Aceasta persoana va va amana in lucruri foarte importante, exact acum, cand calea pentru cresterea carierei este deschisa.
Astfel, de tot mai multe ori (din pacate) copilul ajunge sa creasca doar cu mama.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. ... Va tinde sa devina imprudent intr-o relatie mai veche. ... Li se ofera ceva care le place cel mai mult: ... Apar niste cumpene acasa, in ceea ce priveste sanatatea. ... RAC Va fi vedeta in primavara 2019.
Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. ... Va tinde sa devina imprudent intr-o relatie mai veche. ... Li se ofera ceva care le place cel mai mult: ... Apar niste cumpene acasa, in ceea ce priveste sanatatea.
google-analytics.com