Cautare

54145 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.07 secunde)
Primarul Flutur amenintat cu castrarea de presedintele Consiliului Judetean, iar prefectul catalogind drept "fosile " anumiti salariati din sistemul sanitar, aceasta este faza in care au ajuns disputele politice, respectiv reforma din sistemul sanitar botosanean.
E tare, nu l-a lasat la sedinta de guvern", a spus unul dintre ei. ... N-am mai tras cu urechea la conversatia celor doi, dar m-am amuzat. Nu stiu de ce, dar, brusc, in minte mi-a revenit o intrebare pe care ne-o puneam cand eram copii.
In sfirsit, guvernantii au gasit solutia pentru a schimba directorii numiti de pesedisti. Vor da o ordonanta si functionarii publici - care sint tare greu de schimbat - vor deveni manageri si vor fi dati afara.
Suceala romaneasca e una dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai tare si mai tare si multumesc tuturor acelora care o scalda din lac in put atunci cand nu le convine ca i-a "aflat" lumea ca umbla cu "vopseli" politice.
Tovarasul Nastase et comp, au intr-adevar cuvintul, insa au si ei marile lor probleme, in special fostul prim-ministru, care se vede condus de "prostanacul " Mircea Geoana, pentru ca nu stiu sa fi protestat atunci cind a fost numit asa de Iliescu, actualul presedinte al partidului.
MAGDA MARINCOVICI) In cel mult doua decenii, o generatie surda! In cel mult doua decenii, o generatia de tineri ar putea prezenta tulburari de auz, mai severe chiar decat persoanele in varsta, din cauza obiceiului de asculta muzica la iPod si MP3, la maximum. Mai tare. Si mai tare.
V-ati intrebat vreodata de ce in baruri muzica este data foarte tare, astfel incat devine imposibil de purtat o conversatie? ... muzica tare stimuleaza consumul mai rapid de alcool, cel putin in randul femeilor tinere.
M-am gindit, recitindu-mi rindurile din ziar, daca nu cumva am exagerat spunind ca presedintele Traian Basescu “e o nuca mult prea tare”. ... Si acum sint convinsa ca Basescu stie ce face si ca nu e prea usor de clatinat, ca sa nu mai vorbesc de rasturnat.
Traian Basescu greseste foarte tare. Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
In numele tatalui. ... Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara".
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
Liberalii din teritoriu si din conducerea centrala sunt tot mai decisi sa nu faca fuziunea cu PD decat daca democratii trec la doctrina lor. ... Greii din PNL dau un semnal clar ca fuziunea dintre liberali si democrati in termenii propusi de PD este imposibila.
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a prezentat ieri Raportul trimestrial asupra inflatiei, care marcheaza oficial trecerea la regimul de tintire directa a inflatiei in Rominia, de la strategia de tintire a agregatelor monetare.
Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Constantin Gheorghe publica pe blog opinii despre cea mai fertila perioada din istoria postdecembrista a Romaniei: ... Articolul este intitulat "Libertatea de a intreprinde" si il puteti citi in continuare.
google-analytics.com