Cautare

54145 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (4.25 secunde)
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. Dobanda mai redusa, dar si imputinarea actelor necesare obtinerii unui credit sunt principalele gaselnite pentru atragerea clientilor.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Proiectul eliminarii a 102 taxe nefiscale este o parte importanta a programului economic al PSD care va aduce mai multi romani in clasa de mijloc si le va imbunatati viata de zi cu zi.
Testul care iti spune daca sa va mutati impreuna Studiile arata ca daca partenerii locuiesc impreuna inainte de a se casatori, relatia are sanse mai mari de reusita pe termen lung.
Ce facem cu Romania cand intr-un secol care numara trei generatii una nu se mai naste, iar celelalte doua se pregatesc de pensionare? Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, urmeaza sa se insoare in Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tanara decat el. Este a patra casatorie a celebrului actor.
In ziarul "Azi"a aparut un articol intitulat "Ponta, presedinte la PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Brandul Iliescu a inclinat balanta.Victor Ponta a iesit invingator in cursa pentru sefia PSD, dupa ce, initial, Mircea Geoana parea sa fie castigatorul.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
"Alianta nu este o mireasa care sa fie infloritoare, ci o sotie cam dupa doi ani de casatorie", a declarat liderul PD, Emil Boc, intr-o emisiune televizata.
Si-a petrecut copilaria in Corlata, Pojorata si Cajvana, apoi in Cernauti si, ulterior, la Cluj-Napoca, unde a urmat Liceul de baieti nr. 3 (in prezent, Colegiul National Emil Racovita). ... La doi ani dupa absolvire, a debutat pe scena Teatrului National din Bucuresti, obtinand rolul principal in Discipolul diavolului.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
S-a insurat Vladimir Putin in secret cu fosta gimnastă ... Iar presedintele Rusiei a fost fotografiat si el, saptamana aceasta, la SOCI, cu un nou inel de casatorie. Nu este pentru prima data cand astfel de zvonuri in legatura cu liderul de la Kremlin fac inconjurul lumii.
- Atunci cand visezi un mac sau un camp plin cu maci inseamna ca in realitate vei avea o perioada amoroasa, plina de farmec, te vei indragosti la nebunie si nu te vei da in laturi de la aventuri.
Se spune ca barbatii care se casatoresc in ziua de 1 aprilie vor sta toata viata sub papucul nevestei.
De anul viitor, actele de stare civila nu vor mai fi completate de mana, conform unei ordonante a Guvernului. Aceasta prevede mai multe modificari pentru certificatele de nastere, casatorie si deces.
Membrii subcomisiei parlamentare de Cod Civil au cerut detalii suplimentare privind oportunitatea introducerii prestatiei compensatorii a unei persoane fata de fostul sot, majoritatea lor considerand ca aceasta ar face din casatorie o afacere.
Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Cererea in casatorie a avut loc, se pare, in Grecia, cei doi fotografiindu-si cu mandrie inelele de logodna. ... In tot acest timp, au dat semne ca relatia lor este atat de inchegata, iar sentimentele atat de puternice, incat sunt la un pas de nunta.
Mihai Bendeac a cerut-o pe Claudia Amuzica in casatorie. Juratul de la iUmor sustine ca vrea sa o ia de sotie pe concurenta.
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei. ... Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. ... In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani. Ciudat, aceeasi explicatie o are si visul in care pierzi bani.
google-analytics.com