Cautare

1097 de rezultate pentru "catalin" (2.73 secunde)
Liderul PD-L Botosani, Catalin Flutur, a declarat ieri ca nu stie deocamdata daca se va intampla acest lucru, si ca Mihai Luca nu are de ce sa-i ceara clementa deoarece problema de la OCPI este una de natura administrativa, nu politica.
Presedintele demisionar al PD-L Botosani, Catalin Flutur, si-a reconfirmat ieri candidatura pentru sefia organizatiei judetene, convins fiind ca nu numai PD-L este vinovat de situatia actuala a tarii.
Suspendarea contractului cu firma Hi Speed Recovery (HSR), masura anuntata de primarul Catalin Flutur la finele lunii mai pentru a veni in sprijinul populatiei, nu mai este posibila.
Potrivit ziarului, Catalin Chereches este cotat cu 63,6% sanse sa castige campania electorala, iar pe locul doi, la mare distanta, s-ar clasa independentul Mircea Dolha cu 17,9%, urmat pe locul trei de candidatul PDL, Mihai Patrascu cu 7%.
Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, a obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
In Botosani, primarul PDL Catalin Flutur este cotat, potrivit sondajelor PSD, la peste 40%, in timp ce candidatul USL, Gabriel Oprisanu, are cu aproximativ 10 procente mai putin.
Claudiu Tanasescu, migrat de la PRM la PSD la inceputul acestui an, are cel mai mare grad de dezacord fata de liderul delegatiei PSD, Catalin Ivan, votand altfel decat acesta la 12,52% din voturi.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
Unul dintre deputatii PSD, Catalin Radulescu, il face praf pe Ghita, pe care il numeste drogatul partidului. ... Avem nevoie acum sa fim uniti, sa sustinem guvernul si sa continuam masurile bune pentru oameni in acesti doi ani - mesajul lui Catalin Marian Radulescu.
Poate daca am fi anuntat taieri de venituri, nicidecum o relaxare fiscala, colegii din PDL, in frunte cu domnul Catalin Predoiu, ar fi aplaudat si ne-ar fi sustinut in acest demers. ... Domnul Catalin Predoiu are o vasta experienta in acest domeniu.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
-PNL, PMP si USR vor veni cu alta propunere comuna de premier, care poate fi Dacian Ciolos (angajament electoral, nu-i asa?) sau, za zicem, un alde Catalin Predoiu de pe la ei; ... sa zicem Dacian Ciolos (sau, poftim, Catalin Predoiu) -in orice caz, nu cel propus de PSD.
Doi dintre oamenii de afaceri galateni, Virgil Rapotan si Catalin Chelu, se afla in topul celor mai avuti 100 de romani.
Prin lege, oricine poate participa", ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... Insa, "dupa ce le-a fost respinsa cererea, hotelierii au facut recurs", a adaugat Catalin Anton. ... Pot fi scene pentru discoteci, baruri, precum si terenuri de volei sau de fotbal", a mai spus Catalin Anton.
Inainte de a ajunge in situatia asta, beneficiarii creditului pot insa sa-si vanda imobilul si sa-si achite datoria", a spus Catalin Popescu, directorul Raiffeisen Bank, sucursala Dolj. ... Banca nu e camatar", a spus Catalin Popescu.
„Clientii sunt atrasi de ambient, amplasament si serviciile oferite“, a declarat Catalin Cremeneanu, unul dintre cei doi administratori ai localului, care a recunoscut ca un alt element care i-a ajutat sa evolueze într-un timp atât de scurt a fost si faptul ca au lansat aceasta afacere vara.
„Clientii sunt atrasi de ambient, amplasament si serviciile oferite“, a declarat Catalin Cremeneanu, unul dintre cei doi administratori ai localului, care a recunoscut ca un alt element care i-a ajutat sa evolueze într-un timp atât de scurt a fost si faptul ca au lansat aceasta afacere vara.
google-analytics.com