Cautare

1450 de rezultate pentru "catalin petrescu" (7.25 secunde)
Asa se face ca, de cateva zile, a inceput sa circule un zvon insistent care vorbeste despre iminenta schimbare din functie a Palomei Petrescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Ce nu stiati despre Ioana Petrescu, noul ministru al Finantelor Publice Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, este una dintre enigmele Guvernului Ponta III.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
In acelasi timp in care premierul Calin Popescu Tariceanu anunta ieri ca a demis-o din functie pe Paloma Petrescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, aceasta declara, pentru cotidianul "Replica" de Constanta:
Ioana Petrescu, consiliera lui Victor Ponta pe combaterea evaziunii, a fost nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Daniel Chitoiu. In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Atat Miu, cat si Caracoti au indicat ca persoana care a semnat decizia controlului care s-a desfasurat "fara obiectivitate” este nimeni alta decat Paloma Petrescu, fost inspector general scolar al ISJ Constanta, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Adrian Nastase a povestit, recent, cum stau lucrurile in legatura cu Anca Petrescu, arhitecta care inainte de 1989 era interfata intre Ceausescu si cele cateva sute de arhitecti care lucrau la Casa Republicii, iar dupa revolutie a intrat pe sub pielea lui Corneliu Vadim Tudor, seful PRM.
Am vazut multe in viata dar obraznicie ca in cazul Ancai Petrescu privind asa-zisele drepturi de autor pentru Palatul Parlamentului nu am mai intalnit. ... Din '90 pana in '92, Anca Petrescu s-a ascuns in ceata.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei.
Daca Mititelu "si-a umflat muschii" in fata autoritatilor locale, obtinind de fiecare data tot ceea ce a vrut, de aceasta data va fi nevoit sa se razboiasca, asa cum se zvoneste in oras, cu Doru Petrescu, zis Doru Magaru, si Cimino.
Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Piturca la Nationala Romania are toate sansele sa inceapa campania pentru Euro 2016 cu un alt selectioner, desi Victor Piturca a declarat ca nu ia in calcul o demisie deocamdata.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
MM l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus ca Susic a fost eliminat prea usor, si l-a invitat la spital pentru a vedea accidentarea lui Darius Olaru. ... Am inteles ca Petrescu a fost nemultumit ca Balgradean n-a facut mai mult la gol.
Imediat dupa fluierul final al lui Marcel Birsan, a inceput iuresul lui Dan Petrescu pe gazon.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
google-analytics.com