Cautare

2014 de rezultate pentru "catalin petre" (2.57 secunde)
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. ... Iantar, Maiak si pendule nemtesti - Johans - sau elvetiene - Ankar", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Striblea, internat de urgenta in urma unui atac cerebral. ... Jurnalistul Catalin Striblea a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral, miercuri dimineata. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: ... Sansa lui a fost medicul Catalin Cristoveanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii MS Curie, sectia de neonatologie si dotarea de aici.
Catalin Grg, Bi Anca si alti 6 sunt dezamagiti de strazile din Calarasi, in care-si rup masinile, si au postat o caricatura insotita de un text: ... Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii:
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune. ... CATALIN incercand sa acosteze persoane care doreau sa efectueze operatiuni de schimb valutar, in timp ce P.
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie. Democrat-liberalul Mihai Petre s-a declarat convins ca, dupa aceasta decizie, PSD "se va cantona in jurul unui procent de maxim 20%".
Presedintele Fortei Democrate (FD), Petre Roman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca saptamana viitoare va depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare pentru a prelua denumirea de Partidul Democrat de catre partidul sau.
google-analytics.com