Cautare

2012 de rezultate pentru "catalin petre" (3.13 secunde)
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Petre Roman asteapta sa fie reactivat de Traian Basescu Fostul premierul Petre Roman mai spera intr-o revenire in forta in politica mare.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Petre Grigoras renunta la aportul ofensiv al brazilianului, golgheterul echipei in tur, cu cinci goluri, retragandu-l ca fundas central. ... Plecarea lui Chiriches a lasat un gol destul de mare in apararea noastra si il voi forta pe Cardoso", a spus Petre Grigoras.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de pe Strada Academiei repara ceasuri de mana precum: ... Avem la vanzare si pendule nemtesti Condor - la 650 RON", ne-a spus Catalin Vardianu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, nu este foarte optimist in privinta Raportului Comisiei Europene privind evolutia Romaniei din punct de vedere juridic. ... Catalin Predoiu sustine ca "succesul reformelor in Justitie este conditionat de buna conlucrare a tuturor celor trei puteri ale statului".
Plenul Senatului a aprobat ieri solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, inregistrandu-se doar un vot peste minimum necesar. ... Sedinta plenului Senatului s-a desfasurat in absenta lui Catalin Voicu.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". ... Senatorul Catalin Voicu s-a autosuspendat din PSD in martie 2010, imediat dupa ce a fost retinut.
Prin ordinul prim ministrului Calin Popescu Tariceanu, incepand de pe 16 noiembrie a.c., Mara Ramniceanu a fost eliberata din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, in locul sau fiind numit Catalin Doica.
Astfel ca, dupa ce a trecut de la PSD la PNL, special pentru a avea o sansa la scaunul de director, Catalin Gheorghe, sef Serviciu Autorizare Plati, a incercat nu numai sa sfideze, ci si sa dea dovada de o mare lipsa de bun simt, mai apreciaza Mircea Solomon.
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege.
Conducerea pro-Staicu a SIF Oltenia a anuntat ca societatile controlate de Catalin Chelu nu vor primi buletine de vot pe 14/15 noiembrie, când actionarii vor alege componenta CA pentru urmatorii patru ani. ... "În mare parte, este vorba despre actiunile detinute de societatile controlate de Catalin Chelu.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati.
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
google-analytics.com