Cautare

1109 de rezultate pentru "catalin botezatu" (2.67 secunde)
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... Alti designeri de la noi pe care-i apreciez sunt Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii. As purta creatiile lui Botezatu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar", ne-a spus Catalin Vardianu.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar, ne-a spus Catalin Vardianu. De-a lungul timpului, Catalin a primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. ... In schimb, fata de Catalin Chelu, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus pe 15 martie, neinceperea urmarii penale pentru aceleasi infractiuni.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de pe Strada Academiei repara ceasuri de mana precum: ... Avem la vanzare si pendule nemtesti Condor - la 650 RON", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Alaturi de Pusa Hack au fost Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si Chris Simion, regizor, poet si scriitoare, care a scris special pentru acest eveniment o nuvela superba - "Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique".
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Catalin Botezatu a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars! Celebrul creator de moda dezvaluie motivul real pentru care parintii au vrut sa-l dezmosteneasca.
google-analytics.com