Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (7.61 secunde)
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. Pedofilii stiu asta si folosesc internetul cu scopul de a identifica, a ademeni si a abuza copiii.
20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera. Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei:
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
Intr-o tara saraca, ce abia garanteaza ziua de maine, este de inteles faptul ca romanii sunt foarte interesati de profituri rapide si fara investitii majore.
Comertul prin posta, prin internet sau prin orice alta metoda care nu implica un drum uneori plictisitor la magazin tinde sa devina un fapt banal in Romania eternei tranzitii in care traim.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
Ro-Pharma a participat cu un stand cu produse in cadrul Nutraceutica, organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo. ... Nutradose Digest, Nutradose G-tonic si Nutradose Digest.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca in perioada 8-21 octombrie 2018, temperaturile vor fi peste normalul perioadei. Estimarile meteorologice pentru 4 saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
ADEVARUL DE CALARASI: Concurs. Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei (Autoare: Ionela Stanila) Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Mozilla Firefox si Windows Internet Explorer sunt la fel de vulnerabile.Compania de securitate CA a lansat vineri un avertisment pentru persoanele care utilizeaza computerul la domiciliu si care nu constientizeaza riscurile la care se expun când acceseaza internetul.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost... "retrase” din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
Luna octombrie va fi caracterizata de o vreme insorita, desi pe timpul noptilor valorile termice vor cobori, in unele zone, spre zero grade Celsius, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata vineri.
Reabilitare centrul istoric al Bucurestiului In 2012, Primaria Capitalei a terminat lucrarile de reabilitare a celor 14 strazi din zona Pilot a Centrului Istoric (zona cuprinsa intre Calea Victoriei - bd.
google-analytics.com