Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (3.37 secunde)
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Noul presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret - Constanta a Partidului Democrat si-a luat indatoririle in serios si a declansat o campanie de socializare a tinerilor democrati de la malul marii.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'". "Procesul de desemnare a comisarului european nu este sarcina PNL, este sarcina prim-ministrului.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului".
Social-democratii nu vor scaunele de sefi detinute de democrati la institutiile si societatile din judet aflate in subordinea Guvernului. Pozitia PSD a fost sublinata ieri de deputatul pesedist Aurel Nechita.
Sarbatoarea prilejuita de Zilele orasului Harsova l-a avut ca oaspete de onoare pe premierul Calin Popescu Tariceanu, care si-a petrecut sambata in compania primarului liberal Ionel Chirita si a liderilor PNL Constanta.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. Politia doljeana e in criza de sefi.
Lideriii PDL se intrec in formulari cat mai plastice atunci cand e vorba de a caracteriza recentele atacuri ale presedintelui Traian Basescu la adresa unora din liderii formatiunii.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Primaria Craiova organizeaza incepand de astazi si pana vineri examen pentru obtinerea atestatului de administrator de imobil. La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
"Basescu are o retorica schizofrenica" Traian Basescu are "o retorica schizofrenica" deoarece face tot posibilul sa pozeze in orice altceva decat intr-un politician, afirma ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog, el propunand un concurs in care internautii trebuie sa ghiceasca ce este cu adevarat Traian Basescu, daca nu un politician.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Aproximativ 200 dintre cei mai buni angajati ai companiilor care-si desfasoara activitatea in domeniul energiei electrice se afla la Craiova in perioada 4-6 iulie, pentru a participa la cea de-a XIV-a editie a "Trofeului Energeticianului".
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. Acestia vor coordona activitatea pana la organizarea unui concurs. Administratia Finantelor Publice (AFP) Craiova are de ieri noi sefi, numiti in locul directorilor demisionari Maria Filip si Vicentiu Iordache.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
Grupurile de producatori agricoli care vor sa obtina finantare de la Ministerul Agriculturii pentru participarea la targuri si pentru promovarea produselor vor inscrie proiectul intr-un concurs, iar programele care obtin punctaje scazute vor respinse, potrivit unui proiect de ordin al ministrului.
Facultatea de Stiinte Politice si Stiinte ale Comunicarii a gazduit, luni dupa-masa, prima activitate a "Saptamanii europene a democratiei locale", desfasurata in cadrul Toamnei Oradene.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
google-analytics.com