Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (3.37 secunde)
Peste 40 de concerte la Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
ORA DE IARNA 2014:
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante. Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat ca niciun partid nu a obtinut 50% plus 1 din voturi, dar ca marele castigator este dreapta.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Plangerile depuse la licitatia pentru reabilitarea Rocadei au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, insa decizia acestuia poate fi atacata in instanta in urmatoarele zece zile.
"PSD se simte deja partidul castigator". Puteti citi in continuare opinia analistului politic despre dorinta PSD de a prelua guvernarea de la PDL.
In disputa cu Basescu pe acordul cu FMI, Ponta iese castigator Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca premierul Victor Ponta castiga electoral de pe urma scandalului privind memorandumul Guvernului cu FMI, punctand ca atat seful Guvernului, cat si presedintele Traian Basescu, joaca o carte "propagandistica".
Guvernul a adoptat o hotarare privind modificarea si completarea Strategiei de privatizare a Bancii Comerciale Romane.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
Este noul campion La patru luni dupa ce a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch, implicit centura de campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (32 de ani, 30 de victorii, o infrangere) a revenit in ring, printr-o victorie la puncte cu rusul Denis Gracev (30 de ani, 12 victorii, un egal).
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Acid Rain castiga Trofeul Animest 2019 Acid Rain, o calatorie psihedelica poloneza in regia lui Tomek Popakul, castiga Trofeul Animest la cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film de Animatie.
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Potrivit documentului, actualul sef al serviciului, contestat si chiar demis la un moment dat, isi pierde "de drept" mandatul la 90 de zile de la intrarea in vigoare a regulamentului.Directorul Serviciului Administratia Pietelor si Targurilor Craiova, Gheorghe Calinoiu, ar putea fi bagat din nou in corzi daca noul regulament de organizare si functionare intocmit de primarie va fi aprobat de consiliul local.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Locurile de munca ramase vacante dupa pensionarea medicilor varstnici risca sa ramana neocupate. Din cauza salariilor foarte mici, absolventii de medicina prefera sa-si gaseasca alta meserie decat sa lucreze la tara.
google-analytics.com