Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (3.41 secunde)
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare. 'Esti in pana de carti bune? ... Descopera lumea in care traiesti in compania celor mai interesante enciclopedii de la Editura Litera.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... I-am facut un review AICI (https://www.arenait.net/2017/03/20/tenda-f300-router-wireless-ieftin-acoperire-mare.html) si m-am declarat multumit de el. Ei bine acesta s-a reintors la mine impreuna cu doi prieteni.
Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Logoul Google, desenat de elevi de Ziua Natională a Romaniei De Ziua Natională a Romaniei, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de cautare Google cu un desen reusit, anunta Mediafax.
Liderul european pe piata de ticketing, in parteneriat cu agentia de turism Level Tour a lansat pe 1 martie un concurs avand ca premiu o excursie la Roma.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane.
Ionela Stanila prezinta detaliat, in ADEVARUL, prognoza meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM. Aflam astfel ca vin ploile, in unele zone vor fi chiar ploi devastatoare, si cat de frig se face. Totusi, in unele regiuni vremea se incalzeste. Retinem ca vremea in Romania se raceste.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V.
Pentru a marca aniversarea celor 40 de ani de la lansarea primei brichete, compania BIC organizeaza in perioada 3 Ianuarie - 1 Martie 2013 un concurs european de creatie, Design on Fire, avand drept suport bricheta BIC.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Celebrul dansator, coregraf si producator Michael Flatley a fost de curand distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra!
Celebrul dansator, coregraf si producator Michael Flatley a fost de curand distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra!
google-analytics.com