Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (4.25 secunde)
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Reader’s Digest lanseaza Secrete Bine Pastrate, 1.500 sfaturi si sugestii utile pentru a economisi timp si bani. Aceasta este o carte care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa, mai ales acum, in vremuri de criza.
Prin aceasta campanie desfasurata la nivelul UNIQA Insurance Group, UNIQA Romania propune o atitudine fundamental pozitiva incurajand oamenii sa se bucure de plinatatea vietii lor.
Trei norvegieni, adica Julie Lisen Mohr, Kaya Giltvedt si Anders Wold, de la Frambu, precum si doua unguroaice, care lucreaza la Centrul NoRo de la Zalau - Demjen Zelinke si Veres Doris - au alergat la Maratonul Bucharest Raiffeisen Bank.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
Romania, Bulgaria si Turcia raman si anul acesta destinatiile preferate de romani pentru sarbatorile pascale. Incepand cu 2014, Pastele in Cipru si Israel au inceput sa prezinte interes pentru turistii romani, iar anul acesta este vizata o crestere de peste 30% in numarul turistilor, conform datelor Paralela 45.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Toate tarile din zona euro vor emite, la inceputul lui 2009, o moneda metalica comemorativa de 2 euro, cu un model comun. Scopul este a sarbatori cea de-a zecea aniversare a lansarii UEM si a crearii monedei euro.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Conceptul CAPITALA CULTURALA EUROPEANA implineste, anul acesta, 30 de ani de la prima actiune.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Izbasa se califica in 2 finale si are sanse mari la medalii. ... Vezi rezultatele si in ce finale vor evolua fetele Echipa feminina de gimnastica a avut un debut ezitant in turneul olimpic.
google-analytics.com