Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (2.80 secunde)
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
Nesimtirea si tupeul ordinar sunt "sarea si piperul" care te "pisca" enervant si fara cale de intoarcere, chiar din primele vizite in calitate de client la Metro Cash & Carry.
Romania nu este inca tara cardurilor Cardurile bancare sunt, in Romania, un prieten pe care nu te poti baza oricand, pentru ca daca nu ai si cash la indemana, risti sa ajungi in situatii penibile sau chiar sa ai probleme mari, mai ales atunci cand esti in deplasare.
Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achita produsele atat la livrare, prin plata cash (ramburs), cat si online, prin cardul bancar - totul pentru o experienta online accesibila si cat mai placuta.
Toata lumea are nevoie de preturi mai mari pentru a face rost de cash, care continua sa fie principala problema in economie. ... Toti au nevoie de cash si de preturi mai mari.
Un caz nefericit, pe care ATP l-a examinat, a devenit cunoscut sub numele de Cash-Landrum, dupa numele victimelor, doua femei si un baiat, expuse in mod inexplicabil la niveluri ridicate de radiatii.
In decembrie, au fost consemnate 10.800 de tranzactii de plata in sistemul 3D Secure si un volum de vanzari online de peste 2,1 milioane de dolari, potrivit No-cash.
Metro Cash&Carry a implinit anul acesta zece ani de cand a deschis primul centru de distributie in Romania si cinci ani de cand are reprezentare in Craiova.
Suma pare infima in comparatie cu faptul ca lantul de magazine cash&carry figureaza cu peste sase mii de salariati si sume de ordinul milioanelor de lei raportate ca profit.
Daca ai facut greseala sa retragi cash, achiti dobanzi de 30% pe an. ... Castigul bancii intervine atunci cand detinatorul cardului de credit a retras numerar (cash) sau daca a depasit perioada de gratie si nu a restituit "micul imprumut" in timp util.
Intr-o perioada in care proprietatile imobiliare nu mai sunt vandabile si nici nu pot fi evaluate la o valoare de piata exacta, bancile cauta garantii pe care le numesc "cash colateral" sau echivalentul acestuia: ... De cand piata imobiliarelor este in declin, bancile s-au reprofilat pe garantii cash sau financiare.
Cei 3 milioane de romani plecati in ultimii zece ani la munca in Europa de Vest au adunat economii de 100 de miliarde de euro pe care le tin in bancile straine si sub forma de cash, estimeaza experti ai Fundatiei Soros, adica de patru ori mai mult decat au romanii de acasa in bancile romanesti, informeaza Ziarul Financiar.
Un studiu experimental a aratat faptul ca oamenii care vor sa-si satisfaca egoul sunt predispusi la a achizitionarea produselor folosind cardul de credit si mai putin sa platesca cash. ... cand iti cheltui cash-ul il percepi ca pe o pierdere.
Potrivit site-ului www.no-cash.ro, la sfarsitul trimestrului III din 2005 se inregistrau 84.200 de clienti care au facut tranzactii de plata fara sa se deplaseze la banca.
Iliuta Eugen Stefanache, administratorul firmei SC LAURGEN SRL Craiova, sustine ca a primit cash acesti bani, dar ca nu i-a depus in conturile firmei pe care o conducea, ci i-ar fi scos din tara cu ocazia celor patru iesiri peste granita pe care le-a facut in perioada 23.08.2004-23.09.2004.
potrivit chitantei, plata se facuse cash, iar ofiterii nu plateau niciodata cash la respectivul magazin; din fericire, germanii nu si-au dat seama de eroare).
De asemenea, s-a vorbit foarte putin " fiind o veste buna, e normal sa nu se vorbeasca prea des " de faptul ca am limitat prin lege operatiunile cash. ... - Iata, Guvernul vrea sa ajute bancile, de-aia limiteaza operatiunile cash.
Acest fapt apare mult mai frecvent in cazul bucurestenilor, in principal datorita numarului crescut de magazine tip hypermarket ori cash-and-carry, care favorizeaza cumparaturile in cantitati mari (circa 39% dintre bucuresteni fac cumparaturi pe termen lung, atat in cazul produselor alimentare, cat si al celor nealimentare, fata de 27,8%, respectiv 29,9%, cat este media pe tara).
Vanzarile prin credit bancar si cash au ajuns la 21.128 de unitati (48%), dublu fata de perioada similara din 2004, de 10.314 unitati.
google-analytics.com