Cautare

11992 de rezultate pentru "cartea viata altfel" (3.51 secunde)
Ministerul Justitiei (MJ) anunta, printr-un comunicat remis ieri, ca in termen de 90 de zile de la 11 octombrie, inscrierea in Cartea Funciara a drepturilor stabilite prin hotararile judecatoresti se va putea face fara intocmirea unei noi documentatii cadastrale si fara cheltuieli suplimentare.
Prin unificarea activitatii de cadastru si publicitate imobiliara sub o autoritate unica, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), autoritatile spera ca procedurile de inscriere in cartea funciara sa fie mult simplificate si, ca o consecinta, birocratia de pana acum din domeniu cauzatoare de coruptie si mita sa dispara.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Practic, orice producator agricol trebuie sa achite Cartea Verde la tractor, ca si cum el ar calatori cu acest mijloc de transport prin UE.
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
PSD lucreaza la Cartea neagra a regimului Basescu Social-democratii au inceput sa lucreze la "Cartea neagra a regimului Basescu", informeaza Agerpres.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Deci, domnule Dan Voiculescu, nici o casa din Romania fara cartea lui Marius Oprea despre Basescu!
Cartea a fost foarte rece primita de critica;
CD-ul Muzici din diaspora - Discul emigrantilor (Soft Records) si cartea lui Doru Ionescu Povesti cu cantec din diaspora.
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru. Cartea a aparut in 28 februarie, la Editura Didactica si Pedagogica Bucuresti.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Astazi ai sa-mi citesti ceva, imi spuse - m-am indreptat spre biblioteca, cautand din ochi cartea cu copertile stiute si pagina intoarsa inauntru ca semn. ... m-a intrebat - nimic, i-am raspuns, luandu-i cartea si incercand sa citesc.
Iuliana Avadanei, aparut in cartea Cristinei Rhea, "Romanii secolului XXI - interviuri-document cu personalitati romanesti". ... Cartea Cristinei Rhea este editata astfel: ... In format e-book Gasiti cartea in format e-book la adresele:
- Cateva cuvinte despre cartea ta. ... cele 11 personalitati din cartea mea, plus mine, adica 12! ... - Cum i-ai ales pe cei 11 din cartea ta? - Personalitatile din cartea mea si-au aratat interesul, dovada ca ne-au sustinut si ne sustin in continuare!
FARCAS) Jurnalista de investigatie Leslie Kean a publicat in 2011 cartea OZN-URI - GENERALI, PILOTI SI OFICIALI GUVERNAMENTALI DEPUN MARTURIE (una dintre cele mai serioase lucrari de ufologie din ultimul timp, tradusa si publicata prompt si in romaneste), devenita NEW YORK TIMES BESTSELLER.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
FARCAS) Continuam cu cazuri OZN din Romania, incluse in cartea UFOS OVER ROMANIA. ... Cartea EXTRATERESTRII IN ROMÂNIA (vol.I, 2004, vol.II, 2005), a lui Calin Turcu, este de departe cea mai completa prezentare generala a observatiilor OZN din Romania, de la inceputuri pana la aproximativ 2005.
- Cartea uimeste prin bogatia informatiilor, uimeste prin intensitatea si complexitatea observatiilor de cazuri OZN pe cerul Romaniei.
Cartea sa dovedeste ca de fapt unul dintre obiectele credintei sale il constituie poezia. ... I-am spus autorului ca face o imprudenta daruindu-mi cartea sa; ... Cartea aceasta nu este de tipul acelora care sa-ti placa sau nu. Cartea aceasta te face sa-ti pui intrebari;
Cartea sa dovedeste ca de fapt unul dintre obiectele credintei sale il constituie poezia. ... I-am spus autorului ca face o imprudenta daruindu-mi cartea sa; ... Cartea aceasta nu este de tipul acelora care sa-ti placa sau nu. Cartea aceasta te face sa-ti pui intrebari;
google-analytics.com