Cautare

62603 de rezultate pentru "carrefour sarbatoreste saptamana asiatica in magazinele din toata tara" (4.05 secunde)
Desi pantofii produsi pe liniile de fabricatie din Romania sunt apreciati in intreaga Europa, ei nu au aceeasi cautare si pe piata autohtona. Dovada acestui lucru este ca incaltamintea romaneasca se poate zari pe rafturile oricarui magazin din Italia, Germania si Franta.
Vremea se va incalzi in aproape toata tara, iar temperaturile vor ajunge la 25-26 de grade Celsius Celsius in unele zone, in prima saptamana a intervalului. Media temperaturilor se va mentine ridicata si in a doua saptamana, cu mici variatii insa, de la o zi la alta.
Astfel, mai sunt doar doua zile (5, respectiv 6 mai) in care biletele au preturile de 80 lei Acces General si 110 lei Golden Circle.
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor.
Intr-un parteneriat incheiat anul trecut, municipalitatea s-a angajat sa modernizeze pe cheltuiala proprie mai multe strazi din jurul Colosseum si inclusiv sa contruiasca mai multe pasaje subterane in zona. In schimb, cei de la Colosseum vor construi o gradinita si un centru de asistenta sociala pentriu batrani.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Berbec Pentru Berbeci, saptamana urmatoare li se ofera protectie impotriva tuturor fortelor negative si impotriva barfei si a necazurilor. Sunt protejati o saptamana de Divinitate. Taur Pentru Taur, saptamana viitoare va fi una foare buna. Este saptamana fertilitatii si a belsugului. ... Sa fie atenti in permanenta la acele mesaje.
Berbec Berbecul, care saptamana trecuta a parut cum a parut, acum are cel mai bun semn. Berbecul este castigator pe toate planurile saptamana care urmeaza. ... Este o saptamana mai aglomerata.
Diamonds Are Forever este al cincilea nume (din cele 7, in total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce ii are ca headlineri pe Sepultura (Brazilia) si Moonspell (Portugalia) alaturi de Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia)!
Magazinele ce ofera credite populatiei pentru achizitii de electronice si electrocasnice sustin ca nu vor creste preturile în urmatoarele luni, în ciuda faptului ca Banca Nationala a cerut constituirea unor provizioane de catre finantatorii acestor magazine, pentru a descuraja creditele cu buletinul.Banca Nationala a României (BNR) a dispus luni noi masuri de politica monetara, ce ar avea ca efect limitarea creditelor de consum în valuta, în special a creditului cu buletinul.
Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Programul nu se va modifica nici in zilele de weekend, respectiv 2 si 3 decembrie.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie!
Dupa succesul inregistrat cu lansarea albumului "Zoologic" si a single-ului "In culori", trupa a fost aleasa pentru a deschide concertul de la Bucuresti al artistei americane Iyeoka.
Carrefour Romania a lansat recent noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara au gazduit prezentari de moda.
Berbec Nici in aceasta saptamana lucrurile nu vor sta tocmai asa cum iti vei dori. O serie de probleme legate de casa sau locul de munca isi pot croi drum in viata ta.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania: Ce trebuie sa stim despre cozonaci Cozonacul este painea dulce a secolelor trecute, deseori evocata de calatorii straini care au trecut sau locuit in spatiul romanesc.
Un hipermarket din centrul Capitalei va fi deschis non-stop Un important retailer de pe piata locala a anuntat ca magazinul amplasat in centrul Capitalei va fi deschis non-stop. Hipermarketul retailerului francez Carrefour de la Piata Unirii va fi deschis non-stop pe perioada verii, potrivit anuntului facut de companie.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Carrefour Romania a incheiat un acord cu Polish Enterprise Fund V (PEF V), fond de private equity administrat de Enterprise Investors, pentru preluarea pe piata din Romania a lantului de supermarketuri Artima, valoarea tranzactiei fiind de 55 de milioane de euro, potrivit informatiilor companiei.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
google-analytics.com