Cautare

551 de rezultate pentru "carmin ionescu" (2.74 secunde)
In a doua parte a lunii in curs membrii consortiului Pan European Oil Pipeline (PEOP) Constanta-Trieste se vor intalni, dupa sase luni de pauza, in vederea alegerii directorului general al companiei de proiect, a declarat directorul tehnic al Conpet, Gheorghe Ionescu.
Pana acum 25% din fondul alocat acestui program a fost angajat", a declarat, joi, Rodica Ionescu, consilier al presedintelui FNGCIMM, la Romania Construct Forum 2009. ... Prin acest instrument vrem sa sprijinim dezvoltatorii", a spus Ionescu.
Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune: ... Puteti citi in continuare dezvaluirile Simonei Ionescu.
Secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, apreciaza insa ca ‘‘sunt cateva necunoscute‘‘ care nu ii permit sa fie foarte optimist in ceea ce priveste evolutia economiei Chinei.
Potrivit premierului, din banii recuperati vor fi finantate cheltuieli precum cele cu recompensarea unor sportivi meritorii si acordarea de sprijin pentru actorul Serban Ionescu, in vederea efectuarii unui tratament in strainatate.
Ponta vrea sa foloseasca acesti bani pentru a dubla premiile pentru lotul feminin de gimnastica si sa ofere un ajutor de urgenta pentru actorul Serban Ionescu.
Trebuie mentionat ca aproape toata reteaua de cercetare agricola este in subordinea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti".
Totusi, consultantul financiar Valentin Ionescu spune ca institutia de credit trebuie sa solicite, intai de toate, alte garantii reale, insemnand bunuri imobile. ... De asemenea, poate fi inchis creditul platind sumele trase, accesoriile si comisionul de reziliere", afirma Valentin Ionescu.
Gh.Ionescu Sisesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti â€" Ploiesti, Sos. Kiseleff, Str. Alex. Constantinescu, Bd.
Atletul craiovean Marius Ionescu, calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, in proba de maraton, si Natalia Andrei, campioana mondiala si europeana, au premiat ieri elevii care au urcat pe podium la Crosul "Gheorghe Bibescu"
In minutul 16, Claudiu Ionescu a ratat un penalti pentru Vointa Sibiu, acordat pentru un fault al lui Gladstone asupra lui Ayza. ... Ionescu (Nila ‘19 - Voicu ‘79).
Astfel, se ia in calcul constructia unui pasaj rutier supraterancare ar lega Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti de Strada Godeanu, iar la nivelul solului se va realiza legatura Bucurestii Noi - Sos.
Semnatarii din partea RRA sint Andras Istvan Demeter, fost presedinte si director general al SRR,Carmen Ionescu, director Productie Editoriala, Constantin Puscas, director Economic, si Mircea Salagean, sef Juridic. ... "Cum s-a ajuns la pretul de 60.000 de euro?" 1."Personal, nu am participat la negocieri", spune Carmen Ionescu.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
In data de 10 octombrie a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a 12-a editii a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON, prilej cu care au luat cuvantul, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Ana Nicolae, Brand Communication& Advertising Manager SEE, AVON, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Adelina Pasat, Commercial Director, Nutrivita, Chef Foa (Florin Scripca), Stradale, Cosmin Nae, Executive Director, Quantix Marketing Consulting, alaturi de Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director de Cursa BRC.
Astfel, fostul bulevard Take Ionescu si-ar putea recapata treptat infatisarea din perioada interbelica, daca investitiile in zona vor continua si vor fi in acord cu regulile de amenajare urbanistica si cu tesutul istoric al zonei.
Si am creat un produs exotic, dar romanesc", ne-a spus Petronela Ionescu, care s-a asociat impreuna cu sotul ei la firma care se ocupa de vanzarea acestei plante.
CD-ul Muzici din diaspora - Discul emigrantilor (Soft Records) si cartea lui Doru Ionescu Povesti cu cantec din diaspora. 100 de romani si aventurile lor muzicale (editura ArtPrint) vor fi lansate oficial miercuri 16 iulie 2014, la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti - G.
William Shakespeare, Carlo Goldoni, Nicolai Vasilievici Gogol, Anton Cehov, George Bernard Shaw, Maxim Gorki,Albert Camus, Jules Romain, Eugen Ionescu, Jean Anouilh, Friedrich Durrenmatt, Edward Albee, Peter Shaffer,Patrick Suskind, Neil Simon, Umberto Eco. A fost unul dintre discipolii actritei Lucia Sturdza Bulandra si al scriitorului Eugen Ionescu.
Stau sa ma intreb in ce hal am ajuns, daca unui profesor universitar ii trebuie atat de mult studiu ca sa priceapa ceea ce este evident si ceea ce de fapt, ganditori precum Eminescu, Vulcanescu, Caragiale sau Nae Ionescu spun de zeci si sute de ani:
google-analytics.com