Cautare

550 de rezultate pentru "carmin ionescu" (2.70 secunde)
Oetker (vopsea Carmin), Dr. Oetker ( kit pentru Oua de Paste), Polyrom Impex (vopsea solida si vopsea lichida), Alex & Comp (vopsea solida si lichida rosie, verde, galbena), Alex & comp (lac pentru oua), Dr.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu (GNM), Silvian Ionescu (foto), a declarat vineri ca a gasit mai multe cazuri de "achizitii dubioase" la preluarea mandatului, de aceea a solicitat control de audit pentru a fi identificat modul in care banii publici au fost cheltuiti anterior.
Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit ieri gradul de general de brigada in retragere din partea presedintelui Traian Basescu, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, alaturi de alti 20 de veterani din Ministerul Apararii Nationale (MApN) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp.
Scaderea bugetara, de la 423 la 403 milioane de lei, este nejustificata in opinia lui Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor Romani (ANEIR).
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Tatal meu, Roberto Ionescu, este grafician si am mostenit pasiunea pentru pictura de le el.
Profesor doctor Ruxandra Ionescu, sefa Departamentului de reumatologie din cadrul Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, ne explica tocmai aceasta masinarie si cum pot noile terapii sa o tina sub control. ... Ruxandra Ionescu: ... - Profesor doctor Ruxandra Ionescu:
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Raportul de monitorizare a instrumentelor si mecanismelor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, elaborat cu sprijinul Centrului pentru Controlul Democratic al Fortelor Armate din Geneva, a fost dat publicitatii ieri, la Centrul de informare pentru cultura de securitate din SRI, de presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, si de directorul Eurisc, Liviu Muresan.
Pentru ocuparea celorlalte doua mandate de senator favoriti sint Gavrila Vasilescu, de la Uniunea PSD^PUR si Mihai Tibuleac de la Alianta D.A., PRM-istul Mircea Druc avind a treia sansa, in timp ce pentru ultimul mandat de deputat prima sansa o are Radu Dragus, de la Alianta D.A., care isi disputa locul cu social-democratul Gheorghe Marcu si PRM-istul Paul Ionescu.
Greseala lui Ionescu Noul prefect al Capitalei, democratul Silvian Ionescu, a depus sambata juramantul de investitura, in prezenta vicepremierului Adriean Videanu, a fostului prefect Dan Darabont, a primarului general interimar al Capitalei, Razvan Murgeanu, precum si a numerosi invitati.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova). Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte.
Privatizarea BCR va impulsiona activitatea membrilor ANEIR Maniera austriaca de lucru a celor de la Erste Bank va completa eficient performantele la care era cotata BCR pe piata internationala, a declarat, pentru Rompres, secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, dupa anuntarea noului actionar majoritar al BCR.
Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
google-analytics.com