Cautare

578 de rezultate pentru "carmen pleseaestiri" (2.67 secunde)
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Un posibil caz de puscarie. Iubitul lui Carmen de la Salciua e la un pas de inchisoare. Este implicat intr-un dosar de furt.
Klaus Iohannis participa alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra, luni.
Celalalt, regia Carmen Vestemeanu, Pijamalele, regia Emi Parvu, Fantoma Dragostea mea, regia Puiu Serban.
Carmen de 32 de ani din jud. ... Carmen in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.
Carmen de la Salciua, val de critici, dupa ce a sustinut ca este total impotriva actelor de identitate cu cip!
Carmen, din Bucuresti, fiind insarcinata i s-a facut rau, iar la scurt timp a nascut, fiind ulterior transportata cu ambulanta la spital, unde a fost internata. ... Carmen este insarcinata si nu cunosc amanunte despre nasterea nou nascutului.
Carmen Serban a fost invitata la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars. Vedeta a vorbit despre vizita emotionanta pe care a facut-o la Mormantul Sfant.
Carmen Orban, sefa Clinicii ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), consilier de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu.
Liderul UDMR a mentionat ca o astfel de colaborare ar fi una electorala, care nu ar presupune un compromis de ordin doctrinar, programatic sau ideologic. (Carmen Corbu)
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Cele mai importante critici au venit insa din partea unui alt membru al partidului, Carmen Gradeanu, care a adus aminte de datoriile senatorului Carlan la Bancorex, catalogandu-l a fi drept un “senator al tepelor“.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Carmen Musat, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti; redactor sef, "Observatorul Cultural" Bucuresti; Dr. Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
Carmen Ginghina, prof. dr. Ion tintoiu, conf. dr. Doina Dimulescu, dr. Daniela Safta, dr. Liviu Lesanu - a hotarit ca senatorul sa fie supus unei noi interventii, angiocoronarografie, analiza prin care poate fi vazuta starea vaselor de sange.
Miracolul s-a produs - in urma semnalelor de alarma din presa, DADL-ul a nivelat nisipul depozitat aici pe timpul iernii, asa ca, la ora actuala, plaja din Venus din dreptul Hotelului "Carmen" are cel mai fin nisip din sudul litoralului.
Situatia este similara cu cea a anilor 1939, atunci cand primarul localitatii Carmen Silva (actuala Eforie) se izbea de aceeasi indiferenta a statului sau poate - desi greu de crezut - de neputinta materiala.
Drept urmare, contravaloarea taxei mai sus mentionate se va achita la unitatile trezoreriei statului si nu la agentiile fiscale din cadrul Serviciului Public de impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta, precizeaza Carmen Trentea directorul executiv adjunct al Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local.
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. Pe 5 februarie 1990 s-a lansat Dreptatea, ca serie noua a ziarului cu acelasi nume care aparea in perioada 1927 - 1947.
google-analytics.com