Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (3.29 secunde)
Iolanda Balas Soter, Ilie Nastase, Octavian Bellu, Cristian Gatu, Carmen Bunaciu, Otilia Badescu, Ruxandra Dragomir, Carmen Tocala, Valeria Racila, Florentin Marinescu, Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Leonard Doroftei, Camelia Potec, Helmut Dukadam, Laura Badea si multi altii.
Cincisprezece minute mai tarziu, soferii chilieni din Citroen nr 2 au ajuns la oraselul Pedro Luro, o comunitate situata in provincia Buenos Aires, la vreo 123 km nord de Carmen de Patagones.
La ora 02.30, echipa Citroen nr.102 era pe drum din nou, trecand podul peste Rio Negro si traversand orasul Carmen de Patagones.
success in cariera, cariera, relatii personale!'' Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, Fashion Feng Shui Facilitators. ... Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, doua dintre cele mai active si mai de success Fashion Facilitators din lume vin la Bucuresti, pentru a sustine acest workshop profund transformational.
F.U.E.L.S de la Colegiul National Grigore Moisil (Urziceni), Rovinari -azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarescu (Rovinari), PedaScience de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva (Timisoara), Eco-Bolintinenii de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (Bucuresti) si CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu (Ploiesti).
Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Timisoara, impreuna cu o echipa de alergologi din Viena. ... Carmen Bunu.
Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
In acest context, Magda Vasiliu face un apel pe Facebook la ministrul de Interne, Carmen Dan. Inca o minune a legislatiei noastre ni s-a ivit azi in cale.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Un posibil caz de puscarie. Iubitul lui Carmen de la Salciua e la un pas de inchisoare. Este implicat intr-un dosar de furt.
Klaus Iohannis participa alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra, luni.
Celalalt, regia Carmen Vestemeanu, Pijamalele, regia Emi Parvu, Fantoma Dragostea mea, regia Puiu Serban.
Carmen de 32 de ani din jud. ... Carmen in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.
Carmen de la Salciua, val de critici, dupa ce a sustinut ca este total impotriva actelor de identitate cu cip!
Carmen, din Bucuresti, fiind insarcinata i s-a facut rau, iar la scurt timp a nascut, fiind ulterior transportata cu ambulanta la spital, unde a fost internata. ... Carmen este insarcinata si nu cunosc amanunte despre nasterea nou nascutului.
Carmen Serban a fost invitata la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars. Vedeta a vorbit despre vizita emotionanta pe care a facut-o la Mormantul Sfant.
Carmen Orban, sefa Clinicii ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), consilier de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu.
Liderul UDMR a mentionat ca o astfel de colaborare ar fi una electorala, care nu ar presupune un compromis de ordin doctrinar, programatic sau ideologic. (Carmen Corbu)
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
google-analytics.com