Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (2.95 secunde)
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... Vin si oameni interesati de targ, dar si oameni care cumpara pentru ca sunt ieftine", ne-a spus Carmen Musat.
Carmen si Iulian Bere au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Carmen Bruma a alergat in fiecare dimineata aproximaiv o ora jumatate pe drumul dintre vila si castelul Peles, iar Mircea Badrea s-a relaxat profitand de doua zile libere.
Dana Savuica o apreciaza pe Carmen Iohannis si spune ca in ceea ce priveste stilul vestimentar, sotia presedintelui este pe drumul cel bun. Vedeta o felicita pe Carmen Iohannis pentru ca nu de putine ori a ales sa poarte creatii romanesti la vizitele oficiale.
Contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis nu au achitat taxele pentru veniturile obtinute din meditatiile date elevilor! ... Scopul deplasarii a fost pentru a verifica situatia taxelor platite de contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis pentru meditatiile acordate elevilor.
Carmen Harra, despre moartea Ilenei Ciuculete. A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
De curand, Carmen Bruma si buna ei prietena Adina Halas, pasionate de sport si alimentatie sanatoasa au descoperit la doar 40 de km de Bucuresti - Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox si wellness. ... Carmen a avut parte si de o surpriza din partea gazdelor.
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
nutritionist Ruxandra Plesea, iti vor dezvalui cum poti adopta un stil de viata sanatos, combinand reguli benefice de nutritie cu exercitii fizice adaptate corpului tau.
In Dolj exista aproximativ 550 de avocati, dupa cum a precizat presedintele baroului, Anton Plesea. Acesta a spus ca avocatii nu realizeaza totusi venituri asa cum ar trebui.
In Dolj exista aproximativ 550 de avocati, dupa cum a precizat presedintele baroului, Anton Plesea. Acesta a spus ca avocatii nu realizeaza totusi venituri asa cum ar trebui.
Gian Sharp va conduce noua echipa comuna de management, iar Augustin Plesea, care a ocupat functia de presedinte in cadrul Cargus, isi va pastra pozitia in echipa de management, in calitate de consilier general.
nutritionist Ruxandra Plesea si artista Diana Matei. Acestea le-au povestit participantilor despre felul in care poti imbina reguli benefice de nutritie cu exercitii fizice, adaptate corpului tau.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, tot la standul lor vizitatorii au putut gasi si figurine de sarbatori, crosetate de sora lui Carmen, ce costau intre 15 - 25 de lei.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. ... Oful meu este hand-made-ul nu este apreciat la adevarata valoare", ne-a spus Carmen Bauer.
google-analytics.com