Cautare

578 de rezultate pentru "carmen okabe" (3.38 secunde)
"Cei care-si permit sa cumpere o casa veche, intr-o zona buna, cheltuiesc mai putin s-o consolideze, decat sa-si construiasca una si sa suporte utilitatile (sa obtina avizele si sa faca investitiile necesare pentru apa, canal, gaze, electricitate etc.)", a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Din dorinta de a obtine mai mult, proprietarii le anunta la preturi foarte mari“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.„Nu avem cum sa stim evolutia preturilor în timp“Potrivit www.infonews.ro, presedintele Asociatiei Române a Agentiilor Imobiliare (ARAI) a declarat ca abia peste aproximativ cinci ani vom asista la o stabilizare a pretului locuintelor.
Potrivit purtatorului de cuvant al ITM, Carmen Corodeanu, pe lista societatilor sanctionate s-au aflat Pearl Textil SRL, Gold Fashion, Quantex SRL.
Cum însa acestea se dau mai greu în ultima perioada, au scazut si vânzarile la apartamente", a declarat Carmen Radulescu, reprezentanta agentiei Carmen.
"Vând doar cei care lasa sub acest procent", a precizat recent Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen."Bancile au impus conditii restrictive"Aceasta tendinta nu s-a lasat prea mult aseptata nici pe segmentul terenuri.
"Vând doar cei care lasa sub acest procent", a precizat recent Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen."Bancile au impus conditii restrictive"Aceasta tendinta nu s-a lasat prea mult aseptata nici pe segmentul terenuri.
Aceasta demonstreaza gradul ridicat de ocupare in randul persoanelor cu studii medii si superioare si importanta pe care o are gradul de instruire in gasirea si ocuparea unui loc de munca", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Carmen Tofan.
Directorul AJOFM Galati, Carmen Tofan, a anuntat, luni, ca in ultima perioada a crescut numarul persoanelor disponibilizate in judet, iar majoritatea problemelor apar la societatile aflate in relatii comerciale cu ArcelorMittal Galati si care isi restrang activitatile.
Potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu, ieri, cu doua zile inainte de sedinta extraordinara a consiliului local, nu se stia cine ar trebui sa intocmeasca raportul de specialitate pentru sustinerea proiectului.
Astfel, Carmen Trentea (foto), sefa SPITVBL, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca de la inceputul acestui an si pana in prezent au fost inregistrate in baza Serviciului de Urmarire si Executare Silita 10.
Acest domeniu are perioada de implementare 2010 - 2015", a spus purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu.
"Anul acesta, nu prea am avut cereri pentru pachetele speciale pentru shopping", a precizat Carmen Ciurea, directorul agentiei de turism Sky Limit.
Sotia lui Gheorghe Sava, Carmen Luoana Sava, si ea angajata a Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, in functia de consilier gradul I A, este acuzata de conflict de interese in forma continuata, potrivit DNA. ... O parte dintre aceste lucrari au fost receptionate cadastral de Carmen Sava.
Bica a avut voturile favorabile ale lui Dinel Staicu, Carmen Ioana Popescu, Teodor Buzatu, Tudor Ciurezu, Gheorghe Blidaru si Vasile Salapa. ... Ordonanta CNVM cerea punerea in discutie si a altui administrator, Carmen Ioana Popescu, inculpata in dosarul Transgaz alaturi de Dinel Staicu.
• Despre Carmen Avram: Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life.
Acasa, tu si sotia ta, Carmen Avram, va cereti sfatul legat de emisiunile voastre? ... De obicei, Carmen munceste mult mai mult, fiindca la "In premiera" ei isi petrec noptile acolo.
In majoritate, insolventele se termina cu faliment, dupa cum a precizat Carmen Popa, presedintele UNPIR Dolj. ... Acum cred ca nu se mai poate", a mai spus Carmen Popa.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Sportivii romani medaliati la Campionatele Europene de scrima de la Legnano (Italia) au fost premiati ieri de presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), Carmen Tocala, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul institutiei.
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
google-analytics.com