Cautare

578 de rezultate pentru "carmen okabe" (4.23 secunde)
Deocamdata cei care doresc sa afle informatii asupra ofertei de locuri de munca in strainatate o pot face accesind site-ul www.eures.europa.eu”, ne-a declarat directorul executiv adjunct al AJOFM Galati, Carmen Tofan, care este si consultantul Eures al institutiei.
Cer mai mult, insa dureaza mai mult negocierea", a spus Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen. ... Sunt foarte multi craioveni care doresc sa locuiasca in imobil imediat, pentru ca nu-si permit si rata, si chirie, iar constructiile noi se dau in folosinta peste un an", a spus Carmen Radulescu.
Fosta directoare a Clubului Sportiv "Dunarea", Georgeta Lazar, si fostul contabil-sef al gruparii, Luminita Carmen, au scapat de raspunderea penala dupa ce Parchetul a dispus scoaterea lor de sub urmarire penala pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Astfel, potrivit directorului executiv adjunct al AJOFM, Carmen Tofan, care este si consultant Eures, reteaua internationala care pune la dispozitie locuri de munca in Uniunea Europeana, citeva zeci de galateni au venit la sediul institutiei pentru a afla joburile disponibile in alte tari.
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
Aceasta situatie este cam de un an, un an si jumatate, de când preturile au început sa creasca foarte mult“, a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Aceasta situatie este cam de un an, un an si jumatate, de când preturile au început sa creasca foarte mult“, a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
"Oamenii s-au interesat, dar, cand au aflat conditiile de acordare a banilor, au renuntat si nu au mai depus documentatia", a declarat Carmen Licu, purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova.Conditiile de acordare a subventieiPotrivit legislatiei in vigoare, subventia se va acorda o singura data persoanelor care nu detin in proprietate o locuinta cu o suprafata construita desfasurata mai mare de 50 mp si care detin un drept real sau de folosinta asupra terenului pe care se realizeaza constructia.
Carmen Ravon, consultant in cadrul King Sturge, explica: ... "Este primul magazin de acest fel din Romania si ne bucuram ca am reusit sa facilitam promovarea acest concept pe piata de retail locala" afirma Carmen Ravon de la King Sturge.
Carmen Ravon, senior consultant in cadrul companiei a declarat pentru Money.ro ca exista centre comerciale pe piata care au o rata de neocupare mai mare de 30%, iar o parte dintre retaileri refuza sa plateasca chiria din lipsa vanzarilor si/sau a traficului.
Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Teo Trandafir vrea sa-l BOTEZE pe "Vasilica 2014", bebelusul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Prietena foarte buna cu Mircea Badea, vedeta ar vrea sa-i boteze baietelul. ... Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna din 1999, cand Oreste le-a facut cunostinta.
Cea care a facut public acest anunt a fost actrita Carmen Tanase, care si-a exprimat supararea. ... Nici viata!", a spus Carmen Tanase.
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Avem si casete din lemn pictate de sora mea, Gabriela Vlad", ne-a spus Carmen Bere.
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... aventurinul si jadul", spune Carmen David de la Giuvaer.
In urma cu aproximativ doua saptamani, Carmen Harra chiar afirma ca Dani Otil nu este barbatul alaturi de care Mihaela Radulescu va ramane pana la adanci batraneti.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
"Sarcina va fi una dificila si cu risc" - Uite cine face aceasta marturisire socanta despre Carmen Bruma Astrologul Radu Stefanescu este de parere ca Bruma va intampina dificultati cu sarcina din cauza abdomenului prea tonifiat si ca in aceasta perioada trebuie sa manance cat doi.
Vera Andronic si Carmen Hison din Suceava, Manastirea Humorului, au participat recent la targul Piata taraneasca organizat la MTR.
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
google-analytics.com