Cautare

1579 de rezultate pentru "carmen ilie" (4.37 secunde)
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu.
De asemenea, a mai fost retinut Ilie Jilcu, de profesie medic veterinar, din Caracal, care facea parte din acelasi grup infractional. ... "Drogurile erau procurate de catre liderii grupului infractional, Ianchi Puiu-Mircea, Podina Claudiu-Nicolae, Nitescu Cristina si Farda Paul, de la Jilcu Ilie si Pacioaga Marian.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, tot la standul lor vizitatorii au putut gasi si figurine de sarbatori, crosetate de sora lui Carmen, ce costau intre 15 - 25 de lei.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. ... Oful meu este hand-made-ul nu este apreciat la adevarata valoare", ne-a spus Carmen Bauer.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
carmen-bruma.ro: ... Gasesti cateva exemple pe www.carmen-bruma.ro la categoria antrenamente/ 4. Evita zaharul, fainoasele, alcoolul! Bea zilnic 35-40 ml de apa/kg/corp.
Astfel, liberalii o sustin pe Carmen Raducu pentru acest post, dar inca se asteapta decizia de la centru.
Roxana Iordache publica pe blog textul intitulat "Si tu, Carmen?", pe care il puteti citi in continuare. 'Carmen Moldovan parea o persoana serioasa, competenta si devotata PSD.
Intre cei 81 de administratori propusi spre recunoastere se regaseste nimeni alta decat Carmen Cosoveanu, administratorul Asociatiei nr. ... Reprezentantii Primariei Craiova au pierdut insa firul intamplarii si au trecut-o pe Carmen Cosoveanu pe listele de administratori.
Nu exista insa un anumit procent cu care cresc periodic", a declarat Carmen Radulescu, directoarea altei agentii imobiliare din Craiova. ... "Zonele in care pretul la imobiliare a crescut cel mai mult, dupa aparitia de magazine mari, sunt Metro si Selgros", a spus Carmen Radulescu.
Deocamdata cei care doresc sa afle informatii asupra ofertei de locuri de munca in strainatate o pot face accesind site-ul www.eures.europa.eu”, ne-a declarat directorul executiv adjunct al AJOFM Galati, Carmen Tofan, care este si consultantul Eures al institutiei.
Cer mai mult, insa dureaza mai mult negocierea", a spus Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen. ... Sunt foarte multi craioveni care doresc sa locuiasca in imobil imediat, pentru ca nu-si permit si rata, si chirie, iar constructiile noi se dau in folosinta peste un an", a spus Carmen Radulescu.
Fosta directoare a Clubului Sportiv "Dunarea", Georgeta Lazar, si fostul contabil-sef al gruparii, Luminita Carmen, au scapat de raspunderea penala dupa ce Parchetul a dispus scoaterea lor de sub urmarire penala pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Astfel, potrivit directorului executiv adjunct al AJOFM, Carmen Tofan, care este si consultant Eures, reteaua internationala care pune la dispozitie locuri de munca in Uniunea Europeana, citeva zeci de galateni au venit la sediul institutiei pentru a afla joburile disponibile in alte tari.
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
Aceasta situatie este cam de un an, un an si jumatate, de când preturile au început sa creasca foarte mult“, a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
google-analytics.com