Cautare

1579 de rezultate pentru "carmen ilie" (2.89 secunde)
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, afirma ca verificarile Corpului de Control al premierului vizeaza toate contractele incheiate de ministere si de agentiile subordonate acestora. ... Nu am niciun fel de emotii ca vor gasi ceva pentru ca nu am inca niciun contract, asa cum stiti", a spus Ilie Sarbu.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, doreste ca Finantele Publice si Garda Financiara sa inceteze controalele in perioada campaniei electorale.
In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
Ilie Petrescu intra in carti Nici reprezentantii filialei judetene a Partidului Conservator nu se lasa mai prejos si anunta ca au candidatul pregatit pentru Primaria Motru. Este vorba chiar de presedintele PC Gorj, Ilie Petrescu.
Romania Libera informeaza ca motiunea de cenzura are sanse de reusita, citandu-l pe Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat.
De altfel, sunt de notorietate declaratiile multor oameni importanti din PSD care sustin ca numai in luna decembrie, Victor Ponta si, in mod special, socrul sau, Ilie Sarbu, artizanul monstruoasei coalitii din 2009, PSD-PDL, s-au intalnit cel putin de doua ori cu Traian Basescu, o data in 12 decembrie la resedinta din Predeal a presedintelui statului si a doua oara chiar acum doua zile, tot la vila prezidentiala de la munte.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta".
Trebuie inlocuit, si asa il toleram de un an Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca Mircea Geoana si-a tradat partidul, iar formatiunea politica il tolereaza asa de un an de zile, motiv pentru care acesta sustine in continuare inlaturarea sefului Senatului din aceasta functie.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Ilie Sarbu: USL va stabili saptamana viitoare daca renunta la protestul parlamentar Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la incheierea sedintei Comisiei electorale, ca in ultimele doua saptamani opozitia a fost prezenta in Senat, urmand ca saptamana viitoare sa se stabileasca daca USL va reveni in Parlament.
Ilie Sarbu confirma dezvaluirea Inpolitics: Referendumul ar putea fi doua zile Referendumul pentru demiterea presedintelui este posibil sa fie organizat pe perioada a doua zile, a declarat, azi, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Ilie Sarbu:
Ilie Sarbu: Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
- Am auzit si eu de posibilitatea asta (ca Ilie Sarbu sa demisioneze de la sefia grupului senatorial PSD - n.r.), n-am insa certitudinea ca se va produce, mai ales ca n-am mai discutat cu Ilie Sarbu si nu ne-am intalnit nici la reuniunea Senatului.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
google-analytics.com