Cautare

14794 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.33 secunde)
Carcotasii de la Prima TV au oferit doua burse "Toni Tecuceanu". ... Tinerele au fost sfatuite de mame sa se inscrie pe site-ulwww.carcotasii.ro si sa-si incerce norocul.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Motivarea ICCJ in cazul Toni Grebla Procurorii DNA au suferit o infrangere in Cazul Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale care a demisionat dupa ce a fost acuzat de DNA de infractiuni de coruptie, scrie B1.ro.
Toni's Trade este unul din magazinele recunoscute in Constanta care ofera posibilitatea achizitionarii de produse electro-casnice in rate. ... Cu toate astea, barbatul s-a trezit dator la Toni's Trade, dat in judecata si obligat la plata unor sume despre care nu stie nimic.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Toni Grebla (PSD): ... Toni Grebla si Ioan Chelaru, membri ai comsiei de redactare au dat raspunsuri contradictorii, diferite de cele ale liderilor USL, demonstrand lipsa de comunicare si de asumare a unor responsabilitati.
Ziare.com - Toni Grebla (PSD): Nu este cazul sa reducem varsta de vot la 16 ani Senatorul PSD Toni Grebla nu este de acord cu propunerea deputatului PNL Alina Gorghiu ca varsta de vot sa fie redusa de la 18 la 16 ani.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Alesul ei este Toni Iuruc, un machedon, om de afaceri in varsta de 40 de ani, care seamana izbitor cu actorul Gerald Butler. ... Toni Iuruc i-a cucerit inima Simonei si datorita faptului ca seamana cu actorul ei preferat Gerard Butler. ... Si astfel l-a ales pe Toni Iuruc.
FCSB l-a numit din nou antrenor principal pe Toni Petrea. ... "Toni, Toni! Sa vina Toni!". ... La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.
Conform proiectului, pedeapsa suplimentara poate fi insotita de tratament psihologic adecvat, in scopul prevenirii recidivei, dar si pentru integrarea infractorului in societate, fara ca acesta sa mai reprezinte o amenintare. ... Presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla (PSD), a subliniat ca aceasta problema este "extrem de delicata".
Senatorul Toni Grebla catalogheaza declaratiile lui Sebastian Lazaroiu drept "stiintifico-fantastice" Declaratiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu, referitoare la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, au iscat reactii in interiorul PSD si PDL.
Eram student pe atunci si m-am gândit ca se poate face ceva în acest domeniu, eu facând modelling, la rândul meu“, a declarat Toni Dinca, managerul agentiei One Models, care a explicat ca lucrase pentru o agentie din Bucuresti, însa nu i-a placut modul de organizare si s-a gândit sa faca el ceva de acest gen.
Eram student pe atunci si m-am gândit ca se poate face ceva în acest domeniu, eu facând modelling, la rândul meu“, a declarat Toni Dinca, managerul agentiei One Models, care a explicat ca lucrase pentru o agentie din Bucuresti, însa nu i-a placut modul de organizare si s-a gândit sa faca el ceva de acest gen.
Poetul Adrian Paunescu, actorii Jean Constantin, Rodica Tapalaga, Horia Serbanescu, Toni Tecuceanu, cantaretii Madalina Manole, Roxana Briban, Nicolae Magureanu sunt doar cateva din vedetele care au parasit scena vietii in 2010 pentru a trece in eternitate.
Dupa cum a declarat Toni Mihail Grebla, directorul PATROMIN si fost prefect de Gorj, adevarata miza a înfiintarii Companiei Energetice este accesul unor grupuri de interese la actiunile Hidroelectrica. ... Toni Mihail Grebla a avansat si un nume al unui potential cumparator.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Echipa a castigat doar un punct in ultimele 3 etape, iar Toni Petrea sustine ca inca mai crede in titlu, chiar daca sansele sunt tot mai mici. ... Poate fi o cauza", a spus Toni Petrea la Minutul 91.
Invazia formelor fara fond in istoria Romaniei moderne a facut ca de prin anii '20 partidul conservator sa dispara, pentru a nu renaste pana astazi.
Toni Grebla, presedintele Comisiei Juridice din Senat, a explicat pentru DeCe News ca Parlamentul nu il poate demite pe Traian Basescu.
google-analytics.com