Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.95 secunde)
Doua bare, "semnate" de atacantii Gilardino si Toni, au precedat deschiderea scorului, produsa in urma unui sut superb al lui Pirlo, de la circa 20 m.
Avocata firmei ARC este Mihaela Grebla, nimeni alta decat sotia vicepresedintelui PSD Gorj, Toni Grebla, fost prefect si bun prieten cu Clement Mocanu.
Din partea societatii civile a fost nominalizat Adrian Toni Neacsu, iar din partea Ministerului Economiei - Nicu Marcu reprezentant si Dumitru Parvulescu ca supleant.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
Unul dintre acestia este senatorul Toni Grebla, un apropiat al sindicalistului Marin Condescu, care nu si-a ascuns niciodata sustinerea fata de PD-L.
Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), a declarat ca presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, ar trebui sa preia functia de conducere (presedinte interimar) pentru o perioada de un an, astfel incat sa asigure intarirea structurilor partidului si castigarea alegerilor locale din 2012.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla. Grebla a spus ca in favoarea cererii DNA s-au inregistrat opt voturi pentru, in timp ce trei senatori s-au impotrivit, iar votul a fost secret.
In vederea reconsiderarii proiectului de Lege a pensiilor, senatorii PSD vor sustine in plenul Senatului toate amendamentele respinse in comisie. In acest sens, senatorul Toni Grebla, presedintele Comisiei juridice a Senatului, ne-a precizat:
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
Ai obligatia sa treci societatile la care pozitia ta poate influenta contractele cu statul. E o chestiune de apreciere personala", a explicat astazi pentru EVZ presedintele comisiei juridice Toni Grebla.'
Presedintele Comisiei, senatorul PSD Toni Grebla, a spus ca, in opinia sa, Romania nu este pregatita pentru o astfel de lege, fiind o tara "cu adanci radacini ortodoxe".
Al lider din Opozitie, presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Toni Grebla de la PSD, a declarat ca Traian Basescu vrea sa se razbune pe Parlament pentru suspendarea din 2007.
In replica, presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), a afirmat ca "problema este daca solicitarea Guvernului este sau nu constitutionala".
In urma cu doua saptamani si liderul Grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu, a inaintat propunerile PSD-ului in ce priveste componenta Comisiei de ancheta - Valer Marian, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Cordos si Gheorghe Pop.
"Am revenit la forma initiala a legii, astfel incat demiterea poate fi aprobata cu majoritatea voturilor valabil exprimate, spre deosebire de forma actuala in care este nevoie de votul majoritatii alegatorilor", a explicat presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla (PSD).
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Ion Chelaru (vicepresedinte), Florin Iordache (secretar), Ciprian Nica, Florin Emacu, Daniel Florea, Gabriela Podasca, Ovidiu Dontu, Toni Grebla, Viorel Chiriac.
Toni Grebla, senator PSD: "A intrat in constiinta publicului. Daca umblam la articolul 1, nu va trece de referendum". Petre Roman, deputat PNL:
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
google-analytics.com