Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.03 secunde)
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla, afirma ca decizia premierului de a-si asuma raspunderea pe cele trei legi in aceeasi zi este neconstitutionala.
FCSB ar putea ramane fara antrenor in zilele urmatoare. ... Ne dorim mai mult, e clar ca si presiunea va fi mai mare", a spus Toni Petrea, dupa FCSB - CFR Cluj.
• In editia "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" din 23 mai, Toni Grecu si ai lui agenti speciali il intampina in Casa PROporului pe Horia Brenciu.
Acesta i-a dat in vileag si pe colegii lui de partid, Ion Vulpe, consilier judetean si fost director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), si pe vicepresedintele PSD Gorj, Toni Mihail Grebla, fostul prefect al judetului Gorj:
Pe de alta parte, presedintele Comisiei juridice din Senat, social-democratul Mihai Toni Grebla, spune ca retragerea lui Mircea Geoana din CSAT nu implica si pierderea calitatii de presedinte al Senatului.
20/2009 care prevede reorganizarea unor unitati din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) va fi retrasa de la promulgare, in urma solicitarii facute de comun acord de presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Toni Grebla, si ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas.
Toni Grebla:
Cererea USL privind suspendarea presedintelui a fost prezentata in plenul Parlamentului Cererea USL privind suspendarea presedintelui este citita joi, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, de senatorul PSD Toni Grebla, in prezenta sefului statului.
Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Smiley, Connect-R, Andreea Banica, Toni Grecu, Gheorghe Turda, Dinu Iancu Salajanu, Laurentiu Duta, Tibi Sobiola si altii. Toni Grecu:
Senatorul Toni Mihai Grebla, seful Comisiei Juridice din Senat, principalul sustinator al proiectului Autostrada Sudului, a declarat ca intalnirea de la Ranca a adus foarte multe lucruri bune:
Asupra clipului si-a pus amprenta Toni Matei, care a creat o punte intre cinematografia romaneasca si cea din Statele Unite ale Americii, unde regizorul a studiat. ... Miracolul este in fata ta, oricand si oriunde!” a marturisit Toni Matei, regizorul videoclipului "Miracol de Craciun".
Gigi Becali a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a anuntat ca Toni Petrea va reveni la FCSB in locul lui Edi Iordanescu.
Gigi Becali a spus ca Toni Petrea a decis schimbarile atat cu FC Botosani, cat si cu Universitatea Craiova, iar "libertatea" antrenorului va continua atat timp cat jocul echipei va fi pe placul sau.
Meme Stoica a vorbit despre faptul ca Toni Petrea este contestat si i s-a cerut demisia. Managerul general al FCSB crede ca toate aceste critic sunt cu referire la Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.
Toni Petrea (47 de ani) se bucura de sustinerea suporterilor si a jucatorilor de la FCSB, dar nu este sigur ca se va ocupa de pregatirea echipei si in sezonul viitor.
Divortul Simonei Halep de Toni Iuruc a tinut paginile tuturor ziarelor. Avem detalii de culise despre ceea ce s-a intamplat intre celebra tenismena si Toni Iuruc, dupa anuntul divortului, la mai putin de un an de la cununia civila!
Dan Petrescu Chindia: Cabuz - Capusa, Celea, Orozco, Ionita - Vorobjovas, Passaglia - Negut, Popadiuc, Dumitrascu - Popa; Antrenor: Toni Petrea
FCSB n-a avut probleme in deplasarea cu Chindia Targoviste, din etapa a 20-a. S-a impus cu 2-0 si si-a invins fostul antrenor, Toni Petrea.
Prefectul Capitalei, Toni Grebla, ar urma sa fie numit maine in fruntea Autoritatii Electorale Permanente.
Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Negut, Cooper, D. Popa; Rezerve: Esanu - C. Dinu, Perianu, Sg. Bus, A. Serban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed; Antrenor: Toni Petrea
google-analytics.com