Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (5.29 secunde)
Trei sferturi dintre oamenii sala s-au ridicat in picioare pentru a-l aplauda pe actualul presedinte PDL. ... • Nu imi imputati mie guvernarea, eu am tacut 6 luni de zile pentru a nu fi interpretat sub nicio forma.
si, deasupra noastra, a tuturor, am simtit prezenta si spiritul lui Motu Pittis tinandu-ne in brate si facandu-ne pentru cateva clipe ingeri", ne-a marturisit Zoia Alecu. ... Ascultam cum razbateau spre mine cantece vechi si noi ce se luptau timid pentru o imaginara suprematie.
Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca ajunge in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor Craciunul!
Ai lasat Adinei sarcina de a te face scrum, la Crematoriu, pentru a scapa mai iute de inutilitatea unui cadavru. ... Ma lasi sa fac din ele cantece?
- E gresit si periculos sa dai toata puterea unui singur partid, e foarte periculos pentru Romania sa regresam si sa punem in pericol democratia. ... Dupa cum nici nu-i scapa de ridicol pe aliatii de conjunctura ai acestora, care dadeau si termene precise pentru caderea guvernului.
Ieri, Patricia Kaas a concertat la Iasi, urmand ca intr-una din zilele urmatoare sa soseasca la Bucuresti pentru concertul de la Sala Palatului, evenimentul fiind programat pentru data de 23 iunie, cu incepere de la ora 20.00.
Una dintre piesele sale a fost dedicata celor care mor pe mare, o alta piesa a fost scrisa special pentru copiii abandonati in orfelinatele din Romania.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au fost sustinute momente folclorice sustinute de artisti locali, iar invitatii s-au delectat cu cantece patriotice si bucate specifice zilei de 1 Decembrie:
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu s-a hotarat inca daca se inscrie in cursa pentru prezidentiale. ... Chestia cu marea lansare nu mai are sens, pentru ca niciodata nu mi-am dorit cantece, zgomote.
Chiar daca a fost mai putin gustata de publicul numeros prezent in fata scenei, partea oficiala a serii a constituit ocazia ca oficialitatile din Teghirghiol, dar si Constanta, sa multumeasca locuitorilor pentru prezenta. ... Seara a continuat cu spectacolul etniilor pe scena construita special pentru acest eveniment.
Recunoscuta pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ va mai oferi vizitatorilor doua premiere:
Nu si-a incheiat studiul contrapunctului si al fugii, deoarece a primit o comanda de la "Teatro San Mose" din Venetia pentru o farsa muzicala, "La Cambiale di Matrimonio" ("Polita casatoriei").
Dupa o calatorie de aproape 36 de ani, sonda le va permite cercetatorilor pentru prima data sa inteleaga ce exista in spatiul interstelar. ... Este nevoie de 17 ore pentru ca aceste informatii sa ajunga la NASA, pe Pamant, dupa ce au fost trimise de sonda.
Te asteptam la Cafeneaua Verona sa intri in culisele celui mai nou spectacol Ada Milea -"ALCOOL" (dupa "Cartea Alcool" de Ion Muresan), un spectacol pentru cunoscatori, de care acum te poti bucura acasa, pe CD.
Ad Hoc vine cu cantece de dragoste si leac, pentru indragostiti, dar si pentru cei care sufera din amor. ... King’s Stone restaurant a pregatit un ospat imparatesc pentru musafiri, vinul va curge din carafe.
Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian.
Unul dintre cei mai talentati si cunoscuti artisti italieni din intreaga lume, va reveni pe scena din Romania pentru a sustine un concert de exceptie pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20.00.
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
Turneul Omarei Portuondo din 2017, le va oferi spectatorilor privilegiul unic de a descoperi povestea incredibila din spatele carierei sale artistice de succes, concretizata intr-o calatorie muzicala memorabila, pornind de la magia anilor din tinerete si continuand cu dragostea pentru cabaret, urmata de perioada marcanta alaturi de orchestra Buena Vista Social Club si, poposind, in final, la melodiile fermecatoare cu aroma de havana, din prezent.
google-analytics.com