Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (9.04 secunde)
L-am cunoscut la Zalau, la Scoala de boli rare 2015, editia a IV-a, unde mi-a povestit despre pasiunea sa pentru ski si pentru calatoriile pe care le face peste hotare, pe timpul iernii. ... Aceleasi cantece de leganat halba de bere.
- Nu mi-au adus nimic cei 12 ani de libertate, pentru ca eu am fost intotdeauna liber. ... - Nu e deloc placut sa ti se ia acel har pentru care esti zamislit si facut. ... Pentru ca n-am vrut sa cant in balcon!.
Artistul Pavel Stratan a oferit un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. ... - Ce iti doresti pentru copiii tai? ... - Ce inseamna sarbatorea de Craciun pentru tine? - Sarbatorile pentru mine inseamna fericirea copiilor.
Momentele de bilant nu sunt deloc usoare, pentru niciuna dintre noi. Nu trebuie insa sa ajungi la un capat de drum, pentru a privi inapoi. O femeie inteleapta isi evalueaza viata pe parcurs, pentru a nu ajunge in final sa regrete acele pasaje care nu au corespuns dorintelor sale.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Ne-a fost dat sa ne lamurim definitiv ce fel de hram poarta postul Realitatea TV, un canal ce crease impresia unor performante notabile in competitia interna pentru cele mai atractive si credibile emisiuni cu caracter informativ.
Copilaria sa a fost nefericita, pentru ca tatal lui, Tudor Ilie, a fost condamnat politic. ... - Nu mi-au adus nimic acesti ani de libertate pentru ca eu am fost intotdeauna liber.
In ziua in care presedintele Traian Basescu s-a dus la CNSAS impreuna cu noii sefi ai SRI si SIE, pentru a discuta cu membrii Colegiului institutiei despre preluarea dosarelor din arhivele serviciilor, Adrian Iorgulescu a cerut reluarea procesului de deconspirare a inaltilor prelati care au colaborat cu Securitatea si a solicitat ca oamenii de cultura care au adus omagii Partidului Comunist sa faca un pas inapoi din viata publica.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale.
"Lumina din lumina" pentru crestini si... ... Slujba de Inviere de pe plaja a fost "deschisa" cu cantece religioase, sustinute de Luminita Andrei, o tanara soprana studenta la Conservator, si Alexandra Broasca, interpreta din Mangalia, alaturi de Corul Arhiepiscopiei Tomisului.
Noul album se numeste "Passione" si este o colectie de cantece de dragoste cu iz mediteraneean si in acelasi timp o continuare a povestii incepute in 2006 cu albumul "Amore".
30 Noiembrie - zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox. ... Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman.
Legendarul saxofonist KENNY GARRETT revine pentru al treilea an consecutiv in Romania si ne prezinta, ca o invitatie, recentul sau album, Do Your Dance. ... Pentru oricine a ajuns la un concert Kenny Garrett, spiritul acestui nou album este evident.
A compus peste 400 de cantece si reprezinta acea stirpe rara de creator care reuseste performanta de a fi si pe gustul marelui public si al criticii muzicale.
Pentru oricine a ajuns la un concert Kenny Garrett, spiritul acestui nou album este evident.
Mutat din loc in loc, ocupa un loc important in istoria navigatiei romanesti, deopotriva cu onoranta recunoastere literara si publicistica, pentru care in anul 1922 devine membru corespondent al Academiei Romane. ... El are initiative laudabile, ia masuri pentru a evita accidentele pe Canalul Borcea si in Portul Calarasi.
Romanii, oriunde in lume, sunt recunoscuti pentru munca de calitate, pentru ca nu se dau deoparte in fata greutatilor. ... Romanii au stat drepti in fata nevoilor si necazurilor si ,intelegand nevoia de sacrificiu, au luptat crancen pentru idealuri si credinta, pentru bucata lor de pamant, pentru patria Romania.
Iubitorii de folk, versuri destepte si buna dispozitie au fost prezenti la The Brick Beyond Lounge & Cuisine pentru o experienta de neuitat.
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
google-analytics.com