Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (3.97 secunde)
Roussos a atins pentru prima data succesul ca membru (vocalist si basist) al formatiei Aphrodite's Child, in care a fost coleg cu Vangelis. Impreuna au inregistrat cantece precum Rain and Tears, Marie Jolie si It's Five a Clock, iar la inceputul anilor '70 au lansat albumul conceptual 666.
Andrei Tudor, Carmen Pavel, Alexa Petre, Bianca Draganescu, Vlad Stanescu, George Baditescu, Nicoleta Ulmeanu, toti elevi. ... Au fost expuse epigrame si s-au interpretat si cantece si dansuri tematice. Noul spatiu expozitional este excelent pentru astfel de manifestari.
In cele mai multe dosare, Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals si abuz in serviciu.
Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul Maratonul Teatrului Independent Marele Premiu in cadrul Festivalului National de Teatru Independent Joi, 26 martie, ora 19.00 CE ZILE FRUMOASE!
In 2006, comparativ cu 2005, se observa o crestere in special pe aspect cultural", a declarat Adi Nicoleta Curelea, agent de turism la agentia Touropa. ... Destinatii pentru turism cultural Alte destinatii solicitate de doljeni pentru turismul cultural sunt tarile asiatice.
Nicoleta Matei, cu numele de scena Nico, are grija de look-ul ei in permanenta. ... Pentru a avea un ten superb, Nico foloseste diferite creme pentru hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii. De multe ori, isi prepara singuramasti pentru fata din miere de albine, rosii, castraveti sau banane.
Felicit fetele pentru modul in care au abordat meciul si atitudinea pe care au avut-o pe toata durata partidei", a spus antrenorul principal al craiovencelor, Berti Vasuica. ... Antrenorul Paul Bogdan a declarat pentru Handbalvolei ca elevele sale au fost de nerecunoscut:
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta.
Fac parte din peisaj, pentru ca politia si administratia nu sunt in stare sa impuna legea prin care sunt interzise de mai bine de un deceniu in municipii si pe drumurile nationale.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. ... Pe plantatia noastra de trandafiri de 2.000 mp se cultiva doua soiuri, pentru dulceata, sirop si otet din trandafiri.
Studiul a fost realizat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie de catre Nicoleta Raducanu, absolventa a programului de studii de Masterat in Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures.
Potrivit secretarului Primariei Craiova, Nicoleta Miulescu, "pentru lucrarile executate potrivit Legii nr. ... Temeiul in care Primaria Craiova a eliberat autorizatia de construire sta in PUG, mai arata Nicoleta Miulescu:
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Dupa ce ultimul single lansat, Anti CsD a depasit 1 milion de vizualizari in doar 5 zile, baietii de la Carla's Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane.
pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Nicoleta de 29 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Mercedes avand o concentratie alcoolica de 0, 46 mg/l alcool in aerul expirat. ... Nicoleta a fost condusa la I.N.M.L.
Adoptarea unei astfel de hotarari este prevazuta pentru cazul in care un consilier local nu mai face parte din formatiunea pe listele careia a acces in Consiliul Local Craiova, situatie in care se regaseste si Cretu, exclus din PSD saptamana trecuta.
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
Povestea colectiei "Touareg by Liza Panait" exista practic dintotdeauna in sufletul creatoarei, pentru ca spiritul liber si demn al nomazilor din desert a fascinat-o mereu. ... Mireasa colectiei a fost propusa publicului de Nicoleta Luciu.
Focul s-a intins rapid pe sub podea, insa la suprafata s-a simtit abia cand era prea tarziu pentru ca Mihaela Tuca (24 de ani), Nicoleta Vasiliteanu (23 de ani) si Nicoleta Cengher (22 de ani), aflate in vestiar, sa se mai poata salva.
"Initial, PD-L-ul o propusese pentru sefia Garzii de Mediu pe Nicoleta Griguta, dar, pana la urma, s-a decis ca Vasile Petro (foto) va fi cel care va coordona, in continuare, activitatea institutiei, pe motiv ca Nicoleta Griguta nu detine pregatirea necesara obtinerii postului", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Mircea Banias, liderul judetean al PD-L.
google-analytics.com