Cautare

1020 de rezultate pentru "caligrafie frumoasa" (2.99 secunde)
Avem o tara frumoasa, cu locuri minunate. Avem o cultura frumoasa, avem traditii, din pacate, nu am avut intotdeauna conducatorii care ne-au trebuit.
"este frumoasa ca o tara".
Baconschi, s-a adresat, in luna noiembrie, Elenei Udrea, spunandu-i ca, in calitate de coleg, trebuie sa faca eforturi sa nu cada sub farmecul ei, laudand-o ca este "inteligenta, frumoasa, tenace" si apreciind ca nu o deranjeaza "vecinatatea oamenilor de valoare".
degeaba am o strategie pentru protectia copilului daca rata mortalitatii infantile creste, degeaba am o strategie foarte frumoasa daca rata abandonului scolar creste, degeaba am o strategie foarte frumoasa daca rata copiilor abuzati sexual si traficati in aceasta tara sau prin acesata tara creste.
Da, esti tanara, frumoasa si bogata, o stim bine, / Dar cand singura te lauzi si vorbesti mereu de tine, / iti pierzi deodata insusirile firesti: / Nici bogata, nici frumoasa si nici tanara nu esti.
Chirurgia plastica, o meserie frumoasa, dar riscanta Pentru a fi un medic desavarsit sunt insa necesari ani intregi de perfectionare. ... Chirurgia plastica e o profesie frumoasa, mai putin amputatiile de necesitate, care nu-mi plac deloc, dar si grea.
Nu este o zi frumoasa pentru cumparaturi?" Printre cei mai mici comercianti a fost si Maria Negrila, eleva in clasa a VI-a, care a desenat si pictat icoane. ... Nu este o zi frumoasa pentru cumparaturi?
"Viata e frumoasa", spuneau capitalistii din noi. ... O poveste frumoasa, un vis pe care multi dintre noi nu sperau sa-l mai traiasca dupa ce au stat ani in sir la coada ca sa cumpere o portocala amarata.
Viata de reporter - frumoasa si plina de neprevazut E grea, dar si frumoasa viata de reporter si cu siguranta plina de neprevazut.
Cea mai frumoasa imagine a fost aceea a lui Achim in bratele barbatului pe care il iubesc.
Intr-o declaratie data GdS, reprezentantii biroului de presa au spus ca, daca va fi vreme frumoasa, executia ar putea incepe in luna octombrie. ... Daca nu vor fi contestatii si vremea va fi frumoasa, este posibil sa inceapa in octombrie anul acesta.
Andreea Pora e mai mult frumoasa decat inteligenta (Autor: ... El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".
Fetele noastre au facut o frumoasa impresie prin modul in care au evoluat si prin cunostintele tehnice si tactice pe care le-au etalat, fiind apreciate pe site-ul oficial al federatiei italiene", a spus ieri antrenorul Dumitru Popescu.
Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet.
cea mai frumoasa echipa din fotbalul nostru postbelic? C.S.: Indiscutabil, DA. "Craiova Maxima", cum inspirat a fost numita echipa acelor ani, a fost - si a ramas - cea mai iubita echipa.
Insa publicul a vazut-o in trecut, aproape goala pe frumoasa prezentatoare de la Realitatea TV. ... Insa deși ard de nerabdare sa o vada in toata splendoarea, domnii au mai putut-o admira pe frumoasa vedeta acum cativa ani, intr-un pictorial incendiar care a aparut in presa.
Astfel se spune ca Soarele ar fi coborat pe pamant in chip de fata frumoasa si ar fi fost tinut prizonier de un zmeu.
Frumoasa, talentata, carismatica, energica, expansiva... ... "Nu credeam ca e asa frumoasa! Vai, si ce voce are! Nu ai cum sa nu te indragostesti de ea...
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise!
"Toti zic ca vor sa ma ia de nevasta!" Frumoasa Gina Pistol, unul dintre cei mai apreciati "iepurasi" Playboy din Romania, nu prea are noroc in dragoste, lucru pe care il recunoaste si-l ia ca atare.
google-analytics.com